nowik1233 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Witam Czy byłby ktoś w stanie złożyć mi PCet do 1700zł ? Chodzi mi głownie o to aby w tym zestawie był i3 4170 i żeby ten sprzęt potrafił uciągnąć gry typu the forest/h1z1. Wszelkie inne propozycje mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katsuro Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Może na początek zaczniemy od tego na jakich wymaganiach chciałbyś grać w te gry i czy ma to być ogólnie komputer do gier? Jeżeli na najwyższych, to z tego co widzę, to musiałbyś zainwestować raczej w Core i5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowik1233 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Może na początek zaczniemy od tego na jakich wymaganiach chciałbyś grać w te gry i czy ma to być ogólnie komputer do gier? Jeżeli na najwyższych, to z tego co widzę, to musiałbyś zainwestować raczej w Core i5. Przez sprzęt jak mam teraz nie ma mowy że chce grać na najwyższych :). Po prostu przyzwyczajam się do grafiki w grach która nie powala. Ustawienia w grach średnie to minimum mi się wydaję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Jak tytułować tematy w dziale co kupić Napraw tytuł lub zapomnij o tym forum, wybór należy do ciebie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katsuro Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udało mi się złożyć komputer, który spełnia twoje wymagania jednak cena jaką podałeś jest trochę za mała na złożenie zestawu do gier. Zestaw jaki złożyłem kosztuje 2099,00 zł mimo „średnich” podzespołów. Radzę jednak poczekać na opinie innych w sprawie tego zestawu. Może ktoś będzie miał lepszy zestaw. Link do zestawu: http://proline.pl/?id=konfigurator&6:CC+ARES+C41;5:SEAGATE+ST1000DM003;4:R7250-OC-2GD3;3:BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU;1:Z97+ANNIVERSARY;0:CORE+I3-4370;7:AER+KCAS-500W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Druga opcja to polowanie na używki, jakieś i5 + mocniejsza grafika;Z ciekawszych ofert to właśnie 1700zł za i5 4460 / B85 / R9 280 3GB / 8GB / 1TB / Zalman Z3 / Vero L1 500W kupione w 11.2014r w morele a więc na gwarancji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Udało mi się złożyć komputer, który spełnia twoje wymagania jednak cena jaką podałeś jest trochę za mała na złożenie zestawu do gier. Zestaw jaki złożyłem kosztuje 2099,00 zł mimo „średnich” podzespołów. Radzę jednak poczekać na opinie innych w sprawie tego zestawu. Może ktoś będzie miał lepszy zestaw. Link do zestawu: http://proline.pl/?id=konfigurator&6:CC+ARES+C41;5:SEAGATE+ST1000DM003;4:R7250-OC-2GD3;3:BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU;1:Z97+ANNIVERSARY;0:CORE+I3-4370;7:AER+KCAS-500W Chyba sobie kpisz z tym zestawem, i3 + z97 + r7 250 ? 1711zł bez napędu dvd: http://www.morele.net/inventory/info/3knPci/ Darmowa wysyłka i złożenie: Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić: Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!) W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe! Edytowane 25 Grudnia 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 ta gra chyba korzysta z wielu rdzeni [tak coś w zaleceniach jest odnośnie procków] ciekawe czy fx 6300 nie byłby lepszy http://www.morele.net/karta-graficzna-palit-geforce-gtx-750-ti-2gb-ddr5-128bit-ne5x75tt1341f-632003/ 531zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowik1233 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dziena wszystkim za pomoc ale raczej skorzystam z zestawu GeMtina bo wygląda interesująco :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja bym uważał z tym Morele, lubią czasem przysłać sprzęt używany lub niekompletny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) No pewnie raz na 1000 wysyłek się zdarzy tak jak każdej innej firmie. Biorąc pod uwagę ile dziennie morele obsługuje klientów i że jest to najpopularniejszy sklep komputerowy zwyczajnie pisze się częściej o morele. Więc nie popadaj w paranoje i nie strasz innych. Polecam dopłacić te 5zl do karty którą polecił tesel, ma wyższe taktowanie rdzenia (1281mhz vs 1160mhz w boost), co prawda ta moja też możesz podkręcić ale po co jak możesz mieć to w standardzie i głowy sobie nie zawracać. Dodatkowo jak będziesz miał jakąś wolną gotówkę w przyszłości to polecałbym dokupienie kolejnych 4gb ram. Widzę też że obudowa podrożała z 91zl na 100, możesz zmienić na takie coś za 95zl, zawsze jakaś oszczędność; http://www.morele.net/obudowa-silentiumpc-brutus-s30-pure-black-bt-s30-660804/ Tapatapatap Z2 Edytowane 28 Grudnia 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 GeMtin1 na 10 zakupów u nich 2 razy miałem problem to chyba dość często. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja na niezliczoną ilość zamówień (kilka tygodniowo) nie miałem ani razu tak samo jak z gwarancją co nie oznacza że kiedyś się to nie zdarzy. Pech i tyle który mógł się zdarzyć w każdym innym sklepie, oczywiście w żaden sposób ich nie bronię ale takie przypadki jak twoje dotyczą wielu firm i międzynarodowych korporacji zajmujących się elektroniką czy sznurówkami do butów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...