paw565 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam! Poszukuję eksperta od tego programu. Zacząłem sobie amatorsko renderować, obejrzałem poradniki wszelakie, ale nadal pary rzeczy nie rozumiem. Szukam właśnie eksperta obeznanego w temacie, który odpowiedziłby mi na pare pytań. Z góry thx i pozdro. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jest ktoś taki? :d Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie napisałeś ile można zarobić, pewnie temu milczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Hehe. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Nie ma takowego? :( Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornblower Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Może i jest :) Zadaj pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Jak zrobić, żeby film się tak "płynnie" zmiejszał? Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Może i jest :) Zadaj pytanie :)Zadałem pytanie wyżej i co? :) Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 o to chodzi? W większości wersji tak samo się robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Dzięki. Do zamknięcia. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...