katalizator Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 mam mirca 6.03 i nie wiem dlaczego nie moge wznawiac transferu .Ustawienia mam ponoc dobre ale mimo to nie wznawia mi sie transfer!!Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 przeciez tam nie ma wznawiania ! sciagasz cos do konca albo nie sciagasz wcale !! chyba ze zle zrozumialem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 heh no to akurat jestem pewien (opcja resume) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ale gdzie Ci nie wznawia tarnferu? W xdcc?? Czy normlanie jak z kims przesylasz przez dcc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 wlasnie w xdcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...