kobus Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 otoz chcialem odpalic winde xp w trybie awaryjnym i robie tam w dosie wybieram trybawaryjny i mi laduje poszczegolne pliki a pozniej jest czarny ekran i w lewym gornym rogu taka kreska miga, wtedy tylko reset pozostaje bo czekalem dosc dlugo az sie to zmeini ale nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Cos chyba ladnie zamieszales... Sprobuj jeszcze wybrac Krok Po Kroku (tak to sie nazywalo w 9x)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Wez z plyty bootowalnej winshity opcje napraw , or something Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 otoz chcialem odpalic winde xp w trybie awaryjnym i robie tam w dosie wybieram trybawaryjny i mi laduje poszczegolne pliki a pozniej jest czarny ekran i w lewym gornym rogu taka kreska miga, wtedy tylko reset pozostaje bo czekalem dosc dlugo az sie to zmeini ale nic :/ Kobus, ty masz chyba jakąs wersje experymentalną :D :D windows xp że masz tam dos bo w windows NT go nie ma. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Cos chyba ladnie zamieszales... Sprobuj jeszcze wybrac Krok Po Kroku (tak to sie nazywalo w 9x)... W windows XP nie ma czegoś takiego jak krok po kroku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Kobus, ty masz chyba jakąs wersje experymentalną :D :D windows xp że masz tam dos bo w windows NT go nie ma. :D :Dzagladnij do Menu Start->Programy->Akcesoria->wiersz Polecen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Kobus, ty masz chyba jakąs wersje experymentalną :D :D windows xp że masz tam dos bo w windows NT go nie ma. :D :Dzagladnij do Menu Start->Programy->Akcesoria->wiersz Polecen 1. To jest tylko emulator dosa !!! 2. Kobus pisał o wybieraniu trybu awaryjnego w dosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Taa wiem ale konsola jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 kurde no nie wnikajcie dopsze wiece co jest jak przy wlaczaniu kompa sie wcisnie F8 i tam sie wybiera tryb awaryjny a jak mi sie pozniej laduje to tylko mruga kreska taka w lewym gornym rogu io nic sie dalej nie dzieje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Najlepszym rozwiazaniem takiego problemu pod winda jest reinstal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Proponuje użyć konsoli odzyskiwania: http://www.msinfo.pl/mssupport/Dokumenty/P...XX/PL307654.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Mi ostatnio tak sie zaj....iscie zjebal windows, ze tez mi tryb awaryjny nie chcial sie odpalac. Zostaje konsola albo przegranie swoich plikow na D: i format c: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...