bandit Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Mam taki problem. Chce sobie zrobić botowalną płyte WIN98-Szukałem na www.cdrinfo.pl ale tam jest tylko XP Proszę o podanie ew. kroków jakie trzeba poczynić aby wykonać tą płytę ??? THX Bandit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Bardzo prosze: Przygotuj zwykla dyskietke startowa Win98. Wywal z niej sterownik RamDisk... Odpal Nero Burning Rom... Wybierz kompilacje o nazwie BootCD... Ustaw opcje - proste (emulacja dyskietki 1.44)... Dodaj pliki do kompilacji i wypal to... i masz BootCD. Istnieje jeszcze mozliwosc zwiekszenia pojemnosci do 2.88MB. Wystarczy dyskietke startowa (o ktorej wyzej pisalem) zgrac do pliku za pomaca np. WinImage, a nastepnie zmienic we wlasciwosciach rozmiar z 1.44 na 2.88 i dodac do niej pliki. Wtedy w Nero wskazujesz plik obrazu dyskietki... Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Bardzo prosze: Przygotuj zwykla dyskietke startowa Win98. Wywal z niej sterownik RamDisk... Odpal Nero Burning Rom... Wybierz kompilacje o nazwie BootCD... Ustaw opcje - proste (emulacja dyskietki 1.44)... Dodaj pliki do kompilacji i wypal to... i masz BootCD. Istnieje jeszcze mozliwosc zwiekszenia pojemnosci do 2.88MB. Wystarczy dyskietke startowa (o ktorej wyzej pisalem) zgrac do pliku za pomaca np. WinImage, a nastepnie zmienic we wlasciwosciach rozmiar z 1.44 na 2.88 i dodac do niej pliki. Wtedy w Nero wskazujesz plik obrazu dyskietki... Pozdro... Dzięki wielkie , bardzo mi pomogłeś!!! Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...