maxymili Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Od dwóch godzin szukam darmowego programu do prostej edycji plików .pdf.Chodzi głównie o zmianę tekstu, pomniejszanie i powiększanie oraz przesuwanie. Pliki graficzne mają więcej niż 33" co raczył zauważył cutepdfeditor :P i odmówił obróbki.Sprawdziłem już 5 programów, wszystkie, które obsługują tak duże pliki zapisują ze znakiem wodnym, co jest dyskwalifikujące, bo jest to plakat informujący o wydarzeniu powielany w kilkudziesięciu egzemplarzach.Pomóżcie coś znaleźć bo nie chcę zawracać co chwilę głowy naszemu grafikowi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 To może wskaż z czego już korzystałeś, żeby nie dublować propozycji. IMO lepiej i łatwiej byłoby pracować na oryginale niż na końcowym PDFie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Kolega robi mi plakaty i w zasadzie powinny już być do druku ale często są małe poprawki do zrobienia. Tylko nie chcę mu zawracać głowy bo jest zapracowany, a chciał bym to na szybko sobie poprawić sam. Sprawdzałem: PDF-XChange Editor Foxit Advanced PDF Editor Master PDF Editor CutePDF editor. Jeszcze jakieś programy które okazało się, że nie mają opcji edycji pdfa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 a próbowałeś darmowego Inkscapa do wektorówki ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dzięki, jakieś pośrednie rozwiązanie może się przydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Kolega robi mi plakaty i w zasadzie powinny już być do druku ale często są małe poprawki do zrobienia. Tylko nie chcę mu zawracać głowy bo jest zapracowany, a chciał bym to na szybko sobie poprawić sam. Sprawdzałem: PDF-XChange Editor Foxit Advanced PDF Editor Master PDF Editor CutePDF editor. Jeszcze jakieś programy które okazało się, że nie mają opcji edycji pdfa. macie "siłę" plakaty w PDF :) , Inkscape jak pisał kolega wyżej a jak są pieniądze to Corel ,do DTP tylko CDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) A nie prościej zainstalować triala Adobe Acrobat Pro Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Stycznia 2016 przez mgit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...