Gość pablo27 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam mój pc to: AMD Phenom 1090T Black Edition 6x 4000mhz voltage 1.45 , 2400nb@1.25v 16gb patriot Viper Extreme 1600mhz cl9 ram 2x ssd dyski i 1 zwykły miałem GTX 660 OC 3GB ram od gigabyte i wymieniłem na 1070gtx gigabyte founders edition. gry chodza świetnie wszędzie mam masakryczna ilość fps, w 3d marku fire strike wszystkie AMD procesory maja tragiczne wyniki np z i7 1070 ma 15-18.000pkt a z amd 12000 pkt , nawet fx 8350 8 rdzenie 4700mhz miał mniej o 200pkt niz ja , na starym phenomie... nie wiem jak dokładnie zaobserwować czy mój cpu hamuje mnie w grach wszystkie testy w sieci sa na intelach , wiedźmin chodzi mi tak jak na youtube ludziom , full max 2560x1080 wszystko co sie da odpalić 60-90fps.. jest sens kupowania i7 6700k ? da to cos wiecej niz pkt w 3d markach? czy w grach bedzie jakas znaczaca roznica czy bedzie to 5-10fps Oczywiście, że jest sens kupowania I7-6700k , tylko jest to kosztowne, bo do OC przydała by się też dobra płyta , oraz wysoko taktowany RAM DDR4. 1090T vs 6700K TEST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Juz tak nie przesadzaj z tym kopem, gdy taki skylake maks. 25% szybszy jest od 2600k. Jedynie przy wykorzystaniu nowych instrukcji dostaje sporego kopa, ale w grach chyba z tego nie korzystaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Benchmarki i recenzje to jest serio co innego niż realne zachowania. Trudno jest zrobić testy CPU które pokażą jak to w praktyce wygląda. Także tutaj nie ma co dywagować za bardzo, jak ma kasę na zmianę to niech zmienia. Tylko na tym skorzysta. Ja też kiedyś myślałem "a tam CPU" i na własne oczy zobaczyłem, że się myliłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja myśle że już nadszedł czas wymiany Sandy Bridge na coś nowszego. W niektórych grach przyrost był spory. Ale to pod warunkiem że ma się wolną kasę bo na siłe jeszcze można przeczekać tą jedną generację. Pamiętajmy jednak że różnica w wydajnosci to nie jest 10% jak jeszcze ze 2-3 lata temu. Każda nowe generacja procków oddala się od Sandy Bridge i można zmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Za chwile ma być koby lake wiec bez sensu teraz zmieniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Ja myśle że już nadszedł czas wymiany Sandy Bridge na coś nowszego. W niektórych grach przyrost był spory. Ale to pod warunkiem że ma się wolną kasę bo na siłe jeszcze można przeczekać tą jedną generację. Pamiętajmy jednak że różnica w wydajnosci to nie jest 10% jak jeszcze ze 2-3 lata temu. Każda nowe generacja procków oddala się od Sandy Bridge i można zmieniać. Kaby Lake wychodzi we wrześniu. Ja bym poczekał. Edytowane 29 Lipca 2016 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Kaby Lake wychodzi we wrześniu. Ja bym poczekał. dokładnie tym bardziej że będą nowe chipsety i płyty na nich oparte - więc komp starczy na dłuzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Kaby ma miec cache L4? W sumie to chyba ma byc nadal ten sam proces technologiczny, wiec czekalbym na cos w nizszym nowszym i z L4 :P Tylko ceny beda z czapy znowu :/ Wydawanie 1k+ za jakas sensowna plyte to porazka po calej linii. Edytowane 29 Lipca 2016 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) dokładnie tym bardziej że będą nowe chipsety i płyty na nich oparte - więc komp starczy na dłuzej Nic ci to nie da, później powrót do fivr i kolejne nowe mobasy. Kaby ma miec cache L4? W sumie to chyba ma byc nadal ten sam proces technologiczny, wiec czekalbym na cos w nizszym nowszym i z L4 :P Tylko ceny beda z czapy znowu :/ Wydawanie 1k+ za jakas sensowna plyte to porazka po calej linii. Na h.. L4, przy ddr4 nie wiele Ci to da. Możesz sobie kupić skylake z L4 tylko nie wiem po co. Edytowane 29 Lipca 2016 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Przeciez szybciej bedzie przeszukac L4 niz odwolac sie do ram nawet przy ddr4. Chyba, ze masz jakies testy, ktore pokazuja inaczej. A co do skylake z L4 to nie byly to jakies wybrakowane wzgledek 67k/66k? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Nic ci to nie da, później powrót do fivr i kolejne nowe mobasy. chodzi o to że bedziesz trochę dalej niz skajlak [ogólnie to wiadome co robi intel - abys za długo nie męczył się na starej płycie ;) ] bo po co brać końcówkę skajlaka jak możesz brać poczatek kaby [ a przy okazji masz czas na zbieranie kasy ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Przeciez szybciej bedzie przeszukac L4 niz odwolac sie do ram nawet przy ddr4. Chyba, ze masz jakies testy, ktore pokazuja inaczej. A co do skylake z L4 to nie byly to jakies wybrakowane wzgledek 67k/66k? Poszukaj sobie testów w aidzie L4, ddr4 już mają lepsze wyniki niż L4. Im dalej w las tym na rynku będą pojawiać się coraz szybsze kości. Przy ddr3 zwłaszcza wolniejszych L4 robi niezłą robotę, ale trzeba być wariatem by kupować skylake z L4 przy cenie ~1900zł. Ale nie wykluczone, że L4 z generacji na generacje będzie coraz szybsza, więc będzie sens jej stosowania. chodzi o to że bedziesz trochę dalej niz skajlak [ogólnie to wiadome co robi intel - abys za długo nie męczył się na starej płycie ;) ] bo po co brać końcówkę skajlaka jak możesz brać poczatek kaby [ a przy okazji masz czas na zbieranie kasy ] Na tyle mało do przodu, że jest to bez znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Na tyle mało do przodu, że jest to bez znaczenia. czyli wb ciebie lepiej siedzieć na starym goownie [co przy odprzedaży bedzie też miało realne znaczenie w cenie] gratuluję dobrej logiki [jakbyś miał auto sprzed liftingu albo po - każdy logicznie myslacy kupi po] Edytowane 29 Lipca 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markfos Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 http://videocardz.com/62738/nvidia-titan-x-pascal-3dmark-performance Nowy Titan zaledwie 8% wydajniejszy od 1080 OC. Boostował już do 1800 Mhz, więc pole do manewru z OC niewielkie. Będzie z 15% wydajniejszy po OC w stosunku do 1080 OC, przy cenie 2 x wyższej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A od kiedy segment High End był sensownie opłacalny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markfos Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jednak trochę lepiej wypada niż w tym smarku, jest około 20% wydajniejszy w grach od 1080, jednak jak sama NV podkreśla, kieruje tą kartę bardziej na profesjonalny rynek, ładując dużo mocy do obliczeń FP8 i do firm zajmujących się uczeniem maszynowym (zrezygnowano nawet z nazwy GTX, kojarzącej się z serią dla graczy), jest to kosztem wydajności w grach ale wszystko na to wskazuje, że 1080 Ti będzie, z tych zbędnych dla gracza funkcji obcięty, a może dostać więcej SP - Cudów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F10RJ4N Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Dobra to ja mam pytanie bo może robię coś źle i ktoś tutaj mi pomoże. Zakupiłem niedawno GTX 1060 i postanowiłem dziada nieco podkręcić Za pomocą MSI Afterburner. Podkręciłem 130 MHz na zegarach i 80 MHz na pamięciach i standardowo bnechmarki działa pięknie stabilnie karta dostaje 2050 MHz na boost i 8000 MHz na pamięciach. I to jest właśnie mój problem co bym nie zrobił nie mogę osiągnąć więcej niż 8000 MHz na pamięciach... Mało tego im bardziej kręcę pamięci tym wynik w Benchamrku (Firestrike) jest niższy. Pamięci podkręciłem o 80 bo bez tego nie udało mi się osiągnąć stabilnego Taktowania na rdzeniu. (bez podkręconych pamięci na rdzeniu osiągnąłem maksymalnie 1950 MHz). Jakieś rady sugestie? Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez F10RJ4N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nic nie zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy ktoś dobry mógłby się podzielić linkiem do EVGA Precision XOC v6.0.4? Edit: Ok nie ważne - zmusiłem się do rejestracji :P Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja to mam dość tych Pascali :) Odsyłam TITANy X Pascal w cholerę do sklepu NVIDII. 1.Potężne problemy z DPC latency (ROTR nie grywalny) 2.Skalowanie GPU przy włączonym G-Sync, leży. Po maks 80/85% na karcie. Bez G-Sync lata ok. 3.Stutter w "Wiedźminie 3" 4.SLI w GTA V nie grywalne - Taki stutter 5.SLI z TX Maxwell działa stabilniej i bez stutteringu, gdzie nawet JEDEN TX Pascal szaleje i potrafi ścinać. 6.Szaleństwa GPU boost 3.0 i power limit Jeszcze się trochę tego znajdzie. Jednak lepiej zostać na SLI z TX Maxwelli, przynajmniej nie ma problemów żadnych w grach, z G-Sync czy SLI. Wydajność SLI TX P OC vs SLI TX M OC - to jakieś 40 do 60% na korzyść TX P. Jednak nie jest to warte nerwów i problemów, tym bardziej, że Maxwelle nadal sobie świetnie radzą. Jak ktoś się jeszcze w Pascale nie władował, to polecam czekać i śledzić rozwój sytuacji. Ja czekam pewnie do VOLTY. https://forums.geforce.com/default/topic/954602/geforce-1000-series/titan-x-pascal-high-dpc-latency-and-stuttering-/1/ https://forums.geforce.com/default/topic/955360/g-sync-titan-x-pascal-sli-causes-fps-loss/?offset=3 Plus taki, że nagrałem trochę testów tam gdzie się dało :D Ale dawno tak problematycznych kart nie miałem... Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ale o co ten placz? Nowe karty to i potrzebuja czasu na ogarniecie ich - M jest juz ponad 2 lata na rynku. Po za tym patrzylem na twoje testy i powiem jedno... zrob jakies realne testy uzytkowe, bo turbina na 100% rpm to moze byc na 5min jakiegos smarka, a nie codzienne uzytkowanie - nie mow, ze jest cicho, bo jesli turbinka w gtx970 krecaca sie ok 2k rpm robi juz irytujacy szum, a pod obciazeniem zrywa sie lagodny tajfun (lagodny, bo sieczke to robil gtx470 pod obciazeniem, a bylo to ok.70% mozliwosci turbiny). Co do Volty to wszystko zalezy od HBM2, ale jakos watpie w sporego boosta. Co najwyzej podrasowana archi i lepsze uzyski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Róznica bedzie spora w Volcie .To zupełnie inna karta niż pascal czy maxwell .Do tego nviida musi sie spieszyć bo po liczbie tranzystorów widac że Vega oprawi Tytana pascal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ale o co ten placz? Nowe karty to i potrzebuja czasu na ogarniecie ich - M jest juz ponad 2 lata na rynku. Po za tym patrzylem na twoje testy i powiem jedno... zrob jakies realne testy uzytkowe, bo turbina na 100% rpm to moze byc na 5min jakiegos smarka, a nie codzienne uzytkowanie - nie mow, ze jest cicho, bo jesli turbinka w gtx970 krecaca sie ok 2k rpm robi juz irytujacy szum, a pod obciazeniem zrywa sie lagodny tajfun (lagodny, bo sieczke to robil gtx470 pod obciazeniem, a bylo to ok.70% mozliwosci turbiny). Co do Volty to wszystko zalezy od HBM2, ale jakos watpie w sporego boosta. Co najwyzej podrasowana archi i lepsze uzyski. Żaden płacz. Poczytaj sobie na necie ile jest problemów z tymi kartami. Obcuje z tym sam, sprawdzam co i jak i widzę jak jest. Co do testów, to turbiny są ustawione nie na sztywno, tylko poprzez krzywą wentyli w EVGA Precision . Profil agresywny. Testy mają pokazywać wydajność i zachowanie kart. Co to byłyby za testy gdyby karty dobijając do 83C throttlowałyby i zmniejszały wydajność? Takich testów jest pełno na necie, potem ludzie którzy ze sprzętem nie obcują wierzą w to, że np GTX 1070 jest szybszy od 980Ti czy TITAN X Maxwel... :D Róznica bedzie spora w Volcie .To zupełnie inna karta niż pascal czy maxwell .Do tego nviida musi sie spieszyć bo po liczbie tranzystorów widac że Vega oprawi Tytana pascal No oby była , niby to ten sam proces 16 nm finfet (czyli tak naprawdę mix 20 nm + 16nm) ale myślę, że VOLTA to będzie przy Pascalu coś jak Maxwell przy Keplerze. Co do VEGI, kibicuje AMD bo to co NV obecnie wyczynia to przegięcie. Vendorzy jak i pro overclcokerzy, czy entuzjaści. Wszyscy są wkurzeni na obecną sytuację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) A z maxwelami nie bylo problemow? Akcje typu tekstury latajace po calym ekranie, jakies biale kropki, przeklamania obrazu. Dopiero miesiac po czy nawet dluzej zaczelo to wszystko dzieki nowym sterom znikac. Co do turbiny to: - uzytkowej wartosci nie pokazesz, bo kto usiedzi z turbina powyzej 50-60% - chyba, ze ma swietnie izolujace sluchawki i brak zywych istot w okolicy - turbina i tak nie pozwoli na pelne oc - ot podglad mozliwosci. Co do Vegi to nisezle wrozenie z fusow po ilosci tranzystorow. Sam licze, ze amd nie da 4 liter znowu, ale w ich wykonaniu to wszystko jest mozliwe (w negatywnym znaczeniu) :/ Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Z Maxwellami nie było takich jazd jakie są z Pascalami, serio :) Szkoda, bo kupiłem te karty , myślałem, że zostawię ale na ten moment to nie ma żadnego sensu. Dlatego wracam do Maxwelli i tyle. Mimo tego, że niezaprzeczalnym plusem nowego TX jest niesamowita wydajność jak na single GPU. SLI też miecie (tam gdzie nie ma problemów). W kwestii turbiny. Zwróć uwagę na to, że ja nie skupiam się na testowaniu mid endu itd. Tylko absolutnego topu. Jak się bierze karty do topu, to po to żeby mieć topową wydajność a nie lecieć na pół gwizdka, żeby ciszej było :) Jak jest za głośno to się woduje, albo zakłada np. Morpheusa + wentyle. Natomiast fakt, turbiny przy prędkości ponad 75% są głośne. Ale nie jest to głośność jak na refach Fermi czy R9 290X :D W moich testach skupiam się na wydajności, dlatego są też testy OC vs OC jak i stock vs stock. Trzymanie GM200 bez OC albo pozwalanie nie kręconej karcie throttlować i tracić na wydajności to jak jazda Ferrari na gazie, mija się z celem ;-) Pascale mają to do siebie, że są już fabrycznie bardzo wysoko taktowane także tutaj z OC jest nieco inaczej. No ale i tak i tak podkręcam, OC z TX P daje mi jakieś 8-11% wydajności więcej. OC z TX M, daje mi nawet do 20% wydajności więcej. Więc proporcje są jak widzisz różne. Tak czy owak w Pascale można iść ale na ten moment za dużo jazd z nimi jest. Ja zresztą traktuje te karty jako przejściowe ale zarazem wyznaczające nowy kierunek. Nie hejtuje, po prostu jako użytkownik nie jestem zadowolony. Wiesz, płacić po 1200$ za kartę , biorąc dwie do SLI, to jednak człowiek oczekuje, że produkt będzie hulał aż miło , niestety tak nie jest. Jak brałem SLI z TX Maxwelli po 999$ od sztuki, to nie miałem nawet ułamka takich problemów jakie mam przy tych kartach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Co do Vegi to nisezle wrozenie z fusow po ilosci tranzystorow. Sam licze, ze amd nie da 4 liter znowu, ale w ich wykonaniu to wszystko jest mozliwe (w negatywnym znaczeniu) :/ Po ilosci tranzystorów Vegi + nowe pamieci widac że oprawi Tytana P i to bez wiekszych problemów .Sam bym kupił ale mi to niepotrzebne jak 90% gier jest nudna i gra sie z godzine w tygodniu. Brak amortyzacji sprzętu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 No jakoś FURY X nie oprawiło ani TITAN X Maxwell ani 980Ti... Nie tylko tam gdzie brakło jej vram ;-) AMD to AMD, zawsze jakieś półprodukty wypuszczają, niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Po pierwsze fury ma tylko 10% wiecej tranzystorów od Maxwella GM200 a Vega ma 50 od Tytana Pascal Dwa dawanie 4 GB Vram do takiej karty jak mieli dostępne tańsze 512 Bit/8GB z tą sama przepustowośc to strzał w kolano a teraz to odejdzie bo bedzie i duzo i szybkiego vram Trzy GCN 1.3 jest mocno przebudowne wzgledem 1.2 w przeciwieństwie do maxwella vs pascal co widac choćby po teselacji gdzie jest dwa razy wyższa i dorównuje pascalowi/maxwellowi wiec wałki choćby na teselacji x64 odejda http://ht4u.net/reviews/2016/nvidia_pascal-architektur_geforce_gtx1060_gtx1070_und_gtx1080_im_test/index19.php 1+1+1 = 3 liscie dla Tytana Pascala .Krótka to będzie piłka Swoja droga pamietam bajkopisarza sidebanda z pclaba ze pascal ma mneijsza wydajośc teselacji jak maxwell . I co warto go brac poważnie no nie sadze :))) Bzdury opowiada ale tak pewnie że chocho .On jest wstanie powiedziec ze to nie jego reka i ja mu wierze xD xD http://www.tweaktown.com/news/53375/nvidias-next-gen-gpus-made-14nm-samsung/index.html A tu być moze kolejne jego bajki z lepszym 16 nm xD Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez damian25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Reszty nie komentuje :lol2: Dziwie się, że nie dostałeś jeszcze bana za te multi konta nawet purepc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Nie komentujesz bo jesteś pseudo trolem :gitarzysta2: Mowa o Rx a nie fury x Ja tez sie dziwie ze nie dostajesz bana za te twoje głupoty xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...