Gosu Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Co do GTX 1070 i OC, warto kręcić :) Niecałe 10% mniejsza wydajność od GTX 1080 (stock). http://www.3dmark.com/compare/fs/11122840/fs/11074180 -- GTX 1070@2100/9000 vs GTX 1080 stock http://www.3dmark.com/compare/fs/11122840/fs/11065807 -- GTX TITAN X Maxwell@1460/8000 vs GTX 1080 stock (ta sama wydajność) Jak robiłem testy, to tak samo to wygląda w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tylko po co podajesz 2100mhz skoro to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, na throtlującym extremalnie refie wraz def biosem mam 1tyś pkt więcej za gpu. A podczas testu taktowanie spada wyraźnie poniżej 2000mhz. Przy stałym zegarze na poziomie 2152mhz już jest ponad 22tyś za gpu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Tylko po co podajesz 2100mhz skoro to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, na throtlującym extremalnie refie wraz def biosem mam 1tyś pkt więcej za gpu. A podczas testu taktowanie spada wyraźnie poniżej 2000mhz. Przy stałym zegarze na poziomie 2152mhz już jest ponad 22tyś za gpu. To graj w gry a nie w benchmarki :) Większość ludzi ma takie osiągi a nie inne, bo Pascale kręcą się jak się kręcą i tyle. 2100 a realnie jakieś 2088 trzymane to jest to co większość GTX 1070 i GTX 1080 osiągnie. Do tego stabilnie w grach. Na TX M też bez problemu dobijam do 22k+ jak i na 980Ti. Ale nie robię testów na tak wysokich zegarach bo mało kto takie osiągnie u siebie, dlatego też pokazuje realia. Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrionIndigo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Tylko po co podajesz 2100mhz skoro to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, na throtlującym extremalnie refie wraz def biosem mam 1tyś pkt więcej za gpu. A podczas testu taktowanie spada wyraźnie poniżej 2000mhz. Przy stałym zegarze na poziomie 2152mhz już jest ponad 22tyś za gpu. to rozumiem, ze masz zwodowaną kartę? bo średnio te karty kręcą się na powietrzu podobnie, max 2050mhz stabilnie (w grach) niektóre sztuki do 2100mhz przy czym i tak throtlują 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamerDream Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) @lukadev Jedna gra to wciąż zbyt mały argument, gdy na win 7 się ma prawie wszystko (prócz dx12) i nie ma z nim żadnych problemów. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez DreamerDream Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) GTX 1070 mają problem z uzyskaniem 2100 MHZ na GPU na powietrzu ? Przecież GTX 1060 ITX Gigabyte mam na spokojnie ustawiony na 2100 MHZ i to na starym HR 03 (dwie rurki uszkodzone) + 120mm PWM wentylator. Osiągam w Wiedźminie 3 około 66 stC - czasem spada do 2088 MHZ. Chyba jest to powodem zbyt małego PT - 116 W. Myślałem, że wyjdzie edytor do biosów Pascala i ustawię sobie 2100 MHZ dla GPU i 9000 MHZ dla pamięci przy odpowiednio dobranym napięciu i PT, ale okazuje się, że nie będzie edytora. Szkoda, bo moja 750ti miała (sprzedana z bólem) stałe 1400 MHZ z 1.050 Volt i nie było mowy o spadku MHZ - ale PT ustawiony na 100 Wat miałem. Czy ktoś z forumowiczów podmieniał bios karty Gigabyte mini ITX http://pl.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5986#kf na bios z wyższym PT (Power Target) ? Jeżeli tak, proszę o podpowiedź. BTW... Zrobiłem test Spy DX12 i mam dziwny wynik graficzny, bo wyższy od użytkownika mającego I5 2500K @ 4.5 GHZ w rankingu. http://www.3dmark.com/3dm/16836197 - http://www.3dmark.com/3dm/13681047? Edytowane 23 Grudnia 2016 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafix Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2016 Msi gtx 1050ti 4gb noctua edition :) używam w pc a czasami jako egpu. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nurikutek Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Witam piszę ten post jeszcze raz tym razem opiszę dokładniej problem. Ogólnie komputer nie chce poprawnie wyświetlać obrazu po zamontowaniu karty graficznej gtx 1050, jest na nim zainstalowany Windows 7 SP 1, na samym początku(przy włączaniu) widać że już jest coś nie tak bo czeka się kilka minut, ekran jest czarny B2 w prawym dolnym rogu, a komputer wydaje co kilkadziesiąd sekund krótkie sygnały dźwiękowe. Kiedy dochodzi do załadowanie windowsa ponownie widać że zawiesza się, po chwili wyświetla zdeformowany obraz pulpitu, widać ruch kiedy ruszam myszką w zasadzie jest chyba w pełni funkcjonalny, widać efekty przykładowo kiedy nacisnę ctr+alt+dlt to ale wszystko jest bardzo zdeformowane tak że nie da się funkcjonować. Wszytko to dzieje się przy normalnym włączeniu, nie da się też wejść do biosu,kiedy to zrobię wyświetla kawałek biosu i zawiesza się. W trybie awaryjnym przy ładowaniu windowsa (kiedy wyświetla te wszystkie sterowniki które ładuje) zatrzymuje się na classpnp.sys i tutaj jest ta zawiecha później resetuje się samemu W trybie awaryjnym+dostęp do sieci po chwili czekania wyświetlił zdeformowany pulpit. Żaden inny tryb nie daje efektu ani naprawa ani bootowanie, Komputer na zintegrowanej karcie graficznej (i5 2400) działa całkowicie normalnie. Teraz co już sprawdziłem: Płyta główna MSI b75-g43 jest w pełni sprawna myślałem że to uszkodzone pci-e (są 2 i na każdym dzieje się dokładnie to samo) ale inna karta graficzna którą zamontowałem(też nvidia) działała bez żadnych problemów. Karta graficzna gtx 1050 jest sprawna na drugim komputerze działała bez problemów. Reset biosu nie pomógł aktualizowałem go również przez msi control center brak efektu. Nie wiem co dalej, czytałem o tym że można by podmienić plik classpnp.sys ( znalazłem jakiś w internecie) ale nie ma co to tego żadnej pewności, kopiowanie z drugiego komputera(tam jest windows 8 )chyba też nie wchodzi w grę? Zawsze pozostaje jeszcze zainstalowanie nowego windowsa, zrobię to ostatecznie ale puki co szukam innego rozwiązania, czy macie jakieś pomysły? Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Nurikutek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 To nie kwestia szczęścia tylko braku wiedzy. Wykorzystując możliwości softu oraz możliwości autorskich chłodzeń zrobisz do 100mhz więcej na gpu niż to co zostało podane wyżej i mowa o stałym taktowaniu bez throtlingu. Ref z referencyjnym chłodzeniem - 2190mhz(2177 po throtlingu), po założeniu ACX 2240mhz. Trzeba utrzymać 45stopni na gpu by nie pojawiały w żadnej grze czerwone "kropy" testowane w 4k. Dlatego wolałem zamilknąć i nie wchodzić w dalszą dyskusje. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) To nie kwestia szczęścia tylko braku wiedzy. Wykorzystując możliwości softu oraz możliwości autorskich chłodzeń zrobisz do 100mhz więcej na gpu niż to co zostało podane wyżej i mowa o stałym taktowaniu bez throtlingu. Ref z referencyjnym chłodzeniem - 2190mhz(2177 po throtlingu), po założeniu ACX 2240mhz. Trzeba utrzymać 45stopni na gpu by nie pojawiały w żadnej grze czerwone "kropy" testowane w 4k. Dlatego wolałem zamilknąć i nie wchodzić w dalszą dyskusje. To, że są ludzie którzy potrafią sobie modować biosy, czy też karty fizycznie to jedno. I wiadomo, że takie osoby wycisną ze sprzętu więcej. Tylko co z tego? Zdecydowana większość , wręcz ponad 90% użytkowników nie ma ani wiedzy na ten temat ani nawet tej wiedzy nie szuka. OC u nich ogranicza się do przesunięcia suwaków w programie i tyle. Mało tego, jest również masa osób jaka nie wie nawet o tym, żeby sobie krzywą wentyli ustawić ręcznie a o OC nie wspomnę. To co napisałeś to jak by porównywać biegaczy maratończyków do tych co sobie szybko spacerują. Tylko jaki tego jest sens ? Ja pisałem o taktach REALNYCH i OSIĄGALNYCH na większości egzemplarzy GTX 1070 oraz TITAN X Maxwell , 980Ti itd. Dla mnie też nie problem zrobić 1550 na rdzeniu, na moich kartach, odpowiedni bios , napięcie i jazda. Tylko nie mam zamiaru nagrywać testów które nie pokazują tego co mogą osiągnąć ludzie u siebie. Także Twoje argumenty są lekko mówiąc, mocno nietrafione. Zakładasz z góry jakby większość posiadaczy danych GPU, znała się na modowaniu, grzebaniu w biosach itd. BARDZO błędne założenie. Ponad to, NV dokłada wszelkich starań, żeby jak najbardziej utrudnić OC na Pasalach. Dla NV OC = więcej RMA. Niestety, ta tendencja będzie narastać przez to jak obecnie wygląda sytuacja na rynku. Obawiam, że na GPU VOLTA , OC to będzie dramat. Msi gtx 1050ti 4gb noctua edition :) używam w pc a czasami jako egpu. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Przyjemny "potworek" ;-) Jakie tempy na tym masz? Po 35C ? ;-) Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Czy pisałem o modowaniu czegokolwiek? Większość autorskich kart z wydajniejszymi chłodzeniami ma tak wysoki limit mocy ustawiony w biosie, że nie trzeba czegokolwiek ruszać. Przy kręceniu offsetem jest trochę ograniczeń nie do przeskoczenia. VID dla danej karty/gpu jest aktywny do 37stopni, później następuje kompensacja temperaturowa i stopniowy automatyczny wzrost napięcia na gpu. Ustawili to celowo by możliwości oc trzymały się na tym samym poziomie niezależnie czy mamy 70stopni czy 30stopni temp gpu, czyli stosując wodę nie zyskujemy nic poza niższym poborem mocy. Do tego zblokowana jest możliwość regulacji napięcia aż do pierwszego throtlingu od temp, czyli od 50stopni. Pełna regulacja odblokowuje się w momencie kiedy dochodzi do pełnej kompensacji(50+) i wbija się maksymalne napięcie, zazwyczaj ~1.05-06v. Jeżeli kręcimy tablicą te ograniczenia znikają, kompensacja nie działa i niezależnie od temperatury gpu mamy pełną kontrolę nad napięciem na gpu. Do tego przesuwa się granica pierwszego throtlingu od temp, więc do 59stopni karta nie zbija taktowań. Podkręcając obroty wentylatory by utrzymać niższego temperatury, pełna regulacja napięcia oraz brak throtlingu przekładają się na wzrost końcowego taktowania, co przekłada się na wyższą wydajność. Im gorsze gpu posiadamy na karcie tym lepiej reaguje wzrostem oc na spadek temp. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja wiem o co Ci chodzi, jednak czy oczekujesz, że zrobi to przeciętny użytkownik danej karty? Odpowiedź jest chyba jasna. Także pisanie "Tylko po co podajesz 2100mhz skoro to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, na throtlującym extremalnie refie wraz def biosem mam 1tyś pkt więcej za gpu. A podczas testu taktowanie spada wyraźnie poniżej 2000mhz. Przy stałym zegarze na poziomie 2152mhz już jest ponad 22tyś za gpu." - Mija się z celem, bo to jest oderwane od rzeczywistości, przekładając na TYPOWE warunki użytkowania GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 E tamm, zerknij na to cholerstwo, 1070 . Mega karta. tempy ma sporadycznie wyższe niż 50 C :D Testy masz od 5:05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja znam tą kartę Gosu, uwierz mi, bajki o poniżej 45 stopni mnie bawia, bo to bajkopisarstwo ;) Na żadnym powietrznym fyrtaku to nie jest możliwe. Nie no 45C to jasne, że nie :) Ale tak jak pisałem sporadycznie wbija ponad 50C. Inna sprawa, że ja mam bardzo dobry przewiew w budzie. A i tak ustawiam dla kart krzywą wentyli na agressive w EVGA Precision :) Chociaż, jak byłyby wentyle w tym Palicie na 100% cały czas, to by pewnie w granicach 45C trzymała ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) chętnie bym się założył Milordzie że ponad 50 stopni wyskoczy każda karta chłodzona fyrtakiem. :D Obejrzyj materiał który wrzuciłem, testy masz od 5:05. Sam zobacz jakie to tempy trzyma przy jakich RPM i fan spped % :) Wiesz, GTX 1070 to chłodne bydle, szczególnie na chłodzeniu Palita. Nie jest to karta dla mnie bo ja nic po za TITANAMi u siebie w PC nie chce :D Ale zrobiła wrażenie solidne :) Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie będę się upierał :D. A gdzie sideband? :D No na OSD wszystko widać, mnie temperatury bardzo pozytywnie zaskoczyły. No ale wiesz, ja mam Phanteksa Enthoo Primo SE, do tego 2x Corsair ML120 PRO na tyle, 2x Phanteks 140Mm na froncie, 2x Vetrex 140MM na dole i jeszcze 4x Ek Vardar Furious na chłodnicy (top). Także przewiew mam w budzie solidny ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Łatwą kasę chcesz co ? ;-) Ja wiem, że ta karta powyżej 50 wbije, bo wbijała. Ale tak jak pisałem - Sporadycznie :) Co do tego co pisałeś przed edycją posta luz, nie odbieram tego tak :) Chociaż po sylwku to się jeszcze nie do końca obudziłem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pewnie że łatwą, hehe, no coś Ty Gosu, chyba tak o mnie nie myślisz :D, kocham Was Wariaci ;D.... Edytka...w [gluteus maximus] mam pieniądze :D A i z tego miejsca oficjalnie spadam do czerwonej vegi . ;) Niespodziewane wyznanie, no ale miło :D No niech ta VEGA pokaże, że coś warta bo ja chcę arcy mocne TITANY VOLTA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie pamiętam powiadasz? Pierwsze OC zaczynałem na Athlonie Palomino :) Modowanie Bartona 2500+ Mobile na Abit NF7 rev 2.0, modowanie Radeona 9800 PRO na XT. OC ze stawianie kompa przy otwartym oknie, zimą. Żeby zbić o kilka stopni tempy itd... Mógłbym wymieniać, także pamiętam to i owo z autopsji ;-) Wpadka FX 5900 od NV, była cudowna, i ten emulowany DX 9 :) No a moje pierwsze grafy to S 3 Virge, potem dorzucony Voodo 3DFX, to były czasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pierwszy w[ciach!]l nv to ati 9700 :D, gaiward jeszcze wtedy gainward, ech sapphire 9800 pro, fx, dno ;) No ATI 9700 to był miazgator :) Pamiętam jak jeszcze ATI 8500 wymiatał, fajne czasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ile pamięci powinna mieć karta (gtx 1060) aby nie mieć spadków fps przy rozdzielczości 4k 3840 × 2160. W cenie spora różnica między modelami 3gb i 6gb, 300zł. Warto dopłacić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Ile pamięci powinna mieć karta (gtx 1060) aby nie mieć spadków fps przy rozdzielczości 4k 3840 × 2160. W cenie spora różnica między modelami 3gb i 6gb, 300zł. Warto dopłacić? GTX 1060 to nie jest karta do 4k... To nie jest nawet karta do 2k tylko po prostu do 1080p. Stałych 60 fps na ultra w 1080p i tak na niej mieć nie będziesz. Nie w każdym tytule :) Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Weź pod uwagę, że karty różnią się nie tylko ilością pamięci ale też ilością jednostek CUDA. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ogólnie GTX 1060 w wersji 3GB to karta niezbyt sensowna. Znacznie lepiej poszukać używki GTX 980 a nawet GTX 970, zamiast brać wersję 1060 3GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Gainward GTX 1070 Phoenix - Co można by dobrego i złego powiedzieć o tej karcie ? Nieraz widzę w fajnej cenie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Potrzebuję kilku informacji od posiadaczy dwoch kart : MSI GTX 1070 Gaming Gainward GTX 1070 Phoenix Chodzi o grubość karty. Wiem ze Gainward zajmie mniej wiecej 2.5 slota. A MSI jest chudsza. Potrzebuję takie info gdyż w przypadku płyty MSI Z97 Gaming 3 pod kartą Gainward najprawdopodobnie znajdą się też dwa wejścia SATA . Dlatego wolę porównać grubość z dotychczas posiadaną kartą, mam 0.5 cm zapasu, w innym wypadku musiałbym nie używać tych wejść SATA i wyrzucić napęd BD-R . MSI GTX 770 ma 4 cm jeśli chodzi o grubość od PCI-e do chłodzenia. Dokładnie potrzebuję ten wymiar dla GTX 1070 Ale czuję że Gainward/Palit i inne grubasy to za dużo :) Edytowane 22 Stycznia 2017 przez airborne82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielcpu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jutro mogę zmierzyć suwmiarką. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jutro mogę zmierzyć suwmiarką. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka O dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielcpu Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Grubość MSI GTX 1070 z backplate to 39mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Grubość MSI GTX 1070 z backplate to 39mm. Dzięki :) czyli podobna grubość do mojej GTX 770 więc o MSI moge być spokojny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...