anunaki Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 O, dobrze wiedzieć. w kilku innych grach też mnie to irytowało i powodowało że szybko rezygnowałem z grania. teraz muszę znaleźć te gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Jesli masz ten problem w Windowsie poza grami to sprawdz tez czy masz poprawnie ustawione odswiezanie ekranu w Panelu Nvidii. -> Prawy klik na pulpicie/Panel sterowania Nvidia/Zmiana rozdzielczości i częstotliwość odświeżania. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anunaki Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 więcej niż 60 nie da się ustawić. Spoiler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anunaki Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Próbowałem stworzyć rozdzielczość z 75hz. Spoiler i dało taki skutek: Spoiler chyba jednak nie dam rady xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie ustawisz 75Hz , bo to dla kart AMD, dla NV tylko 60 Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anunaki Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie wiem jak to się stało, ale jakimś cudem jednak chwyciło. działa u mnie 75Hz, sprawdzałem w Far Cry 5. Spoiler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian11 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Cześć. Czy gtx 1060 6gb opłaca się kupować? Niedługo ma wyść nowa seria gtx i dużo osób mi gada, że 1060 szybko się skończy i nie starczy na następne kilka lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Wszystko zależy od ceny. Nowa seria najwcześniej zadebiutuje w wakacje i będą to modele z wyższej półki. Następcy 1060 nie spodziewam się wcześniej jak za rok. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian11 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Spoko, a jaki 1060 jest wart zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Taki, który dobrze wypada w testach. A testów sobie poszukaj. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Zwykle od premiery nowej generacji do premiery gtx x60 mijają 3 miesiące i fakt że osoby które kupiły swoją 1060 ponad półtora roku temu lepiej na tym wyszły niż Ci którzy kupią ją teraz pod koniec generacji. Ale lepiej mieć 1060 niż siedzieć kilka miesięcy na integrze Warta zakupu jest: http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=71_73&products_id=73164 Albo dopłacić 106zł do https://www.komputronik.pl/product/328833/msi-geforce-gtx-1060-gaming-6gb-gddr5.html Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ationx Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Obecnie jak ma być tanio i dobrze to Inno3D za 1399 https://www.morele.net/karta-graficzna-inno3d-geforce-gtx-1060-x2-6gb-gddr5-192-bit-2xdvi-d-hdmi-displayport-box-n106f-5sdn-n5gs-1214884/ Jak może być drożej to MSI ze świetnym chłodzeniem https://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-gtx-1060-gaming-6gb-gddr5-192-bit-hdmi-3xdp-dvi-box-gtx-1060-gaming-6g-1009527/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Gigabyte GeForce GTX 1060 WindForce II OC 6GB w spoko cenie https://www.x-kom.pl/p/320896-karta-graficzna-nvidia-gigabyte-geforce-gtx-1060-windforce-ii-oc-6gb-gddr5.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Generalnie lepiej poczekać bo ceny nadal są szalone, te minimalne ostatnie spadki to śmiech na sali.Spadnie popyt, zmiękną rury wszelkim sprzedawcom spekulantom... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2018 W dniu 9.04.2018 o 13:36, Patronix napisał: Gigabyte GeForce GTX 1060 WindForce II OC 6GB w spoko cenie https://www.x-kom.pl/p/320896-karta-graficzna-nvidia-gigabyte-geforce-gtx-1060-windforce-ii-oc-6gb-gddr5.html To nie jest spoko cena. Karta też nie jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamerDream Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Polecam zobaczyć to. W dość przystępny sposób tłumaczy twój problem i jak go naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRDM2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Witam Zamierzam kupić komputer do streamowania. Mój procesor to i7 8700. I mam pytanie, czy gtx 1070 będzie wystarczający do streamowania? Chodzi mi o gry typu WOT, CS itp, w detalach najlepiej ultra, 1920x1080 (taki też mam monitor, również 144Hz). Jeśli karta okazałaby się wystarczająca to prosiłbym o podanie jakiegoś ciekawego modelu niereferencyjnego - ja myślałem o MSI :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Do stremowania trzeba było brać Ryzena no chyba, że nastawiasz się na niską jakość albo gubione klatki po stronie widzów. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 No trzeba było ale się zmyło :P MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8GB https://www.x-kom.pl/p/311412-karta-graficzna-nvidia-msi-geforce-gtx-1070-gaming-x-8gb-gddr5.html świetne chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Tu masz parę sklepów gdzie dostaniesz taniej tą MSI GTX 1070: https://www.ceneo.pl/44975387 Sa inne sklepy po za X-kom. Prawda Patronix ? Edytowane 2 Maja 2018 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davede Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 W dniu 28.04.2018 o 13:32, radiergummi napisał: Do stremowania trzeba było brać Ryzena no chyba, że nastawiasz się na niską jakość albo gubione klatki po stronie widzów. Z ciekawości, o którym Ryzenie mówisz i dlaczego pod tym względem góruje nad akurat 8700, kiedy jest on dość mocarnym prockiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 Na gamers nexus masz fajne testy porównawcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ogólnie zawsze miałem zaufanie do Gigabyte. Czy moje przekonania są słuszne, czy szukać czegoś u konkurencji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zależy od karty.Unikałbym tanich okazów a wybrał takie jak z select GPU.Nienachalne ledy.Chłodzenie pół pasywne.Czyli GTX 1060 G1 3 GB.Ładnie wykonana z backblatem.Około 1100 kosztuje jak poszukasz.Wygrywa w RX 580 4 GB w wielu grach nie rzadko wyraźnie. Owszem pisze się czasami że karta z nazwą gaming to samo co zwykła wersja ale różnica w wykonaniu za około 50-100 złotych więcej jest warta moim zdaniem by ją wydać. https://www.ceneo.pl/46845308 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo27 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 Z czystym sumieniem mogę polecić WF. Jest tańszy od G1 i równie dobrze wykonany. Posiada backplate i pół-pasywne chłodzenie. Gigabyte GeForce GTX 1060 WF OC 3GB GDDR5 1069zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 Ile ta karta kosztowała przed podwyżką cen? Chciałbym ją w końcu kupić, ale wciąż są stosunkowo drogie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 10 minut temu, sdfl napisał: to moze GTX 970 ? Nie chcę Nie dostanę nowego z gwarancją :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 Kupno wersji 3GB to wyrzucenie pieniędzy w błoto. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 5 godzin temu, radiergummi napisał: Kupno wersji 3GB to wyrzucenie pieniędzy w błoto. Uzasadnij Bo dla tych 3 gier, w których jest między 3GB a 6GB zauważalna różnica (a w które nie gram) , to nie warto mi dać te 200-300zł więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 Nie wiem w co grasz, więc to ty sam sobie uzasadniaj, ale ja podam przykład World of Tanks, gdzie w niedawno dodanym trybie Linia Frontu zajmował cały VRAM czyli 4 GB przy moim RX470 i ewidentnie potrzebował więcej bo gra haczyła przy przechodzeniu miedzy strefami, a użycie GPU było na zwykłym poziomie. Ale rób jak tam uważasz. Zresztą nie podałeś reszty kompa, a tam pewnie i tak czeka więcej wąskich gardeł niż VRAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...