Mr.T... Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2 godziny temu, vlad_8011 napisał: Odłącz internet, odinstaluj sterowniki za pomocą DDU, zainstaluj sterowniki w wersji 537.58, uruchom ponownie, podłącz internet. nie tedy droga do rozwiązania tego problemu XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YounG_Zengi Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca witam w ostatnim czasie borykam się z problem iż gram sobie często w gry bardzo różne tytuły i np gram w subnautice w lobby crashuje mi po 2/3 min crashuje mi grę a podczas gry crashuje mi po chwili albo np. minecraft dangeons gram mam około 500/700 fps i nagle crash bez żadnych spadków fps bez żadnych jakichś wybuchów czy coś poprostu crashuje. i jeszcze kolejny przykład z gry rainbow six siege odpalam zostawiam grę odpaloną w lobby ide po cos do picia wracam i widzę ze gra scrashowała bez powodu a fps tez dobre. i ostatni przykład jest z wiedźmina 3 gdzie gram na ustawieniach normalnych/wysokich i są bardzo dobre fps a i tak czasem scrashuje a jak dam na uber fps również dobre ale znów ten sam problem ze crashuje po jakiejś chwili. A także grafika ciągle jest w trybie czerwonym nawet gdy jest tylko sam pulpit (wyjaśnienie z kolorami niżej w screenach) i wspomnę jesczę że wentylatory w komputerze chodzą na najwyższych obrotach i ma wymontowany boczny panel szklany bo jak był ten panel to grzał się w moment i wywalało komputer grafika kupiona używana, nie widziałem aby była używana w koparce nie mam żadnej gwarancji bo kupiona na olx ale posiadam ją z 1/2 lata i nie było takich problemów specyfikacja (wszystko nowe oprócz grafiki) Zasilacz Cooler Master MWE Bronze V2 650W Płyta główna Gigabyte A520 AORUS ELITE Procesor AMD Ryzen 7 5700G, 3.8 GHz, 16 MB Pamięć Corsair Vengeance RGB PRO, DDR4, 32 GB, 3200MHz, CL16 grafika Inno3D GeForce GTX 1080 Ti iChill X3 11GB GDDR5X System win 11 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 36 minut temu, YounG_Zengi napisał(a): Pamięć Corsair Vengeance RGB PRO, DDR4, 32 GB, 3200MHz, CL16 w 2 kosciach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YounG_Zengi Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca tak w 2 kościach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca Uruchom gpu-z "sensors" i uruchom jakąś grę. Po 10 minutach pokaż odczyty z całej zakładki "sensors" zobaczymy jakie temperatury osiąga karta pod obciążeniem i jakie napięcia. https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-gpu-z/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano 11 Października Zgłoś Opublikowano 11 Października Crashuje oznacza że wychodzi do pulpitu? Ja tak mam na 1080Ti Asus Rog i pomaga obniżenie taktowania pamięci do 5103 w MSI Afterburner. Problem całkowicie znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...