karro Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 8 minut temu, MadaFakaYo napisał(a): Właśnie nie mam możliwości jej potestować, kiedykolwiek ją podpinam i włączam to pochodzi 2 minuty, po czym, wyłączają się monitory i wentylatory zaczynają pracować na maxa. na pulpicie ci to robi? 9 minut temu, MadaFakaYo napisał(a): A za ile taka karta waszym zdaniem mogłaby pójść, jest to ASUS GeForce GTX 1080 Ti Strix ROG OC 11GB GDDR5X, pudełko + wszystkie elementy w środku. 50zł jako uszkodzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 Napisz do, nic to nie kosztuje np. Paweł Ostrówka na YT ma kanał. https://www.youtube.com/@Ostrowka/videos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadaFakaYo Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 46 minut temu, karro napisał(a): na pulpicie ci to robi? 50zł jako uszkodzona Tak, od razu po włączeniu pochodzi 2 minuty i cały cyrk się zaczyna. Nawet nie muszę niczego włączać. Żadne artefakty nie pojawiają się na ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadaFakaYo Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 (edytowane) Wymieniłem termopady, przesmarowałem kryonautem a sytuacja po podpięciu karty wygląda w ten sam sposób jak przed oddaniem jej do serwisu 😅 temperatury karty w stanie spoczynku 29-32 stopni. Wychodzi na to, że płyta była w 100% sprawna... Edytowane 13 Lipca 2025 przez MadaFakaYo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...