Watcher Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam! Przejde od razu do rzeczy - posiadam karte prolink g4ti4200 128mb z vivo; tv-out oparty na układzie philipsa SAA7108AE. Moje pytanko: czy rewizje tego układu (u mnie AE) mają wpływ na jakość obrazu generowanego przez TV-OUT? Która rewizja 7108 jest najlepsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Trudno cokolwiek jednoznacznie powiedzieć, w każdym razie tu znajdziesz dokładną specyfikację łącznie z danymi katalogowymi w formacie pdf: http://www.comatlas.fr/pip/SAA7108AE_V1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaryx Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 mam taka sama karte i musze sie podzielic moim rozczarowaniem jaki sprawil mi ten tv-out (nie karta). Mialem wczesniej przez kilka dni badziewnego Gf440MX na sdramach i na tamtym ukladzie mozna bylo robic sobie ZOOM bez zadnego dodatkowego oprogramowania (kazdy kto oglada filmy na TV wie jak przydatna to funkcja) a w Prolinku Vivo nic takiego nie ma :( Spodziewalem sie wiecej, zwazywszy na to ze to karta VIVO czyli poniekad powinna byc "zoptymalizowana" do wspolpracy z TV. Ale coz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 zainstaluj stery nvidii WDM do capturingu (www.nvidia.com) a do oglądania TV użyj programu CYberlinka POwer VCR 3.0. Oprogramowanie dołączone do prolinka jest do niczego. pozdro btw. skąd można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> biosy do prolinków ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 spotkalem sie jeszcze na necie z układem SAA7108E, ma ktoś taki na karcie? Podobno w stosunku do 7108AE nie potrafi kodować strunienia video-in. Ktoś to sprawdzał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 odpowie mi ktos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...