Skocz do zawartości
dash

czym to mozna....

Rekomendowane odpowiedzi

Siema niedawno sciagnalem z netu film Dardevil no i tu mam problem poniewaz on nie jest jako avi tylko dvdrip mam 47 plikow i kazdy to

dvdrip001

dvdrip002

dvdrip003

dvdrip004 itd.

i czym to mozna zamienic na avi czy na cos innego albo czy jest jakis program zeby odpalic te pliki o obejrzec film

z gory dzieki narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta sprawdzalem Winace i Winrarem i to samo wydaje mi sie ze te plik sa nie spakowane. Ten film jest podzielony na pliki dvdrip i mysle ze jest potrzebny jakis programik zeby je poskleiac ze soba mam nadzieje ze cos wymyslicie narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema po polaczeniu 48 plikow wyszedl mi jeden z rosrszerzeniem out

a kazdy pojedynczy plik ma rosszerzenie zobaczci sami http://strony.wp.pl/wp/game_master/ na tej stronce jest obraz tego w total commander po prawej stronie jest ten polaczony plik no a polewej te pliki ktore sicgalem i nie wiem co z nimi zrobic :) narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry ze pytam ale jak mozna sprawdzic ten naglowek tylko sie nie smiejcie :) z tego co widze w total commander to rozszerzenie kazdego pliku to jest:

dardevil dvdripp.001

dardevil dvdripp.002

dardevil dvdripp.003

dardevil dvdripp.004

itd.

narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry ze pytam ale jak mozna sprawdzic ten naglowek tylko sie nie smiejcie :) z tego co widze w total commander to rozszerzenie kazdego pliku to jest:

dardevil dvdripp.001

dardevil dvdripp.002

dardevil dvdripp.003

dardevil dvdripp.004

itd.

narka

F3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde tak to jest jak dzieciom dać szybkie łącze i trochę czasu , to jest pewnie z jakiego irca tam sa tak spakowane zawsze .. no ale rozpakuj czymś powinien to być rar ja nie mam problemu tam pewnie na koncu jest sfv ?? no jak jest to poszukaj polecenia jest napewno do sprawdzenia czy wszystkie pliki są prawidłowe .. jeżeli ok to unraruj go ... ( na [brzydkie określenie na linuksa]u oczywiscie ) no ja zawsze robie takie rzeczy na tym systemie ma wszystko co do tego trzeba ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi