dash Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Siema niedawno sciagnalem z netu film Dardevil no i tu mam problem poniewaz on nie jest jako avi tylko dvdrip mam 47 plikow i kazdy to dvdrip001 dvdrip002 dvdrip003 dvdrip004 itd. i czym to mozna zamienic na avi czy na cos innego albo czy jest jakis program zeby odpalic te pliki o obejrzec film z gory dzieki narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jakie rozszerzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 pewnie winrare to rozpakujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 nie napisal rozszerzenia bo pewnie mu explorator nie wyswietla; ale zapewne WinRar sobie z tym poradzi; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja bym polecal WinAce`a wg mnie lepszy od WinRara (choc nie zaskodzi sprobowac obiema aplikacjami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 gdy probuje rozpakowac to winrarem to wyskakuje mi okienko nieznany format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A WinAce probowales tak jak mowilem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ta sprawdzalem Winace i Winrarem i to samo wydaje mi sie ze te plik sa nie spakowane. Ten film jest podzielony na pliki dvdrip i mysle ze jest potrzebny jakis programik zeby je poskleiac ze soba mam nadzieje ze cos wymyslicie narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 total commander - files/combine files wez sprawdz w samym pliku czy nie ma jakiegos krotkiego ciagu znaku / naglowka. byloby wiadomo z czym mamy do czynienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 siema po polaczeniu 48 plikow wyszedl mi jeden z rosrszerzeniem out a kazdy pojedynczy plik ma rosszerzenie zobaczci sami http://strony.wp.pl/wp/game_master/ na tej stronce jest obraz tego w total commander po prawej stronie jest ten polaczony plik no a polewej te pliki ktore sicgalem i nie wiem co z nimi zrobic :) narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 sproboj to odpalic za pomoca jakiegos progsa do filmow, powinno chodzic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 no gdyby to bylo takie proste to bym nie pisal o tym na forum :) probowalem odpalic z jakiegos playera ale nic to nie daje kurcze tyle sciagania szkoda da cos z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 cos na pewno :P jaki Ci blad wyskakuje :?: moze wrzuc to do jakiegos progsa ktory naprawia index w plikach avi.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 dash sprawdz jakei maja te pliki rozszerzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 OT http://www.noose.piwko.pl/ip.php daj przezroczyste tlo i zmien fonta :) juz nie OT dash - sprawdz czy pierwszy plik ma w sobie jakis naglowek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 sorry ze pytam ale jak mozna sprawdzic ten naglowek tylko sie nie smiejcie :) z tego co widze w total commander to rozszerzenie kazdego pliku to jest: dardevil dvdripp.001 dardevil dvdripp.002 dardevil dvdripp.003 dardevil dvdripp.004 itd. narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 gdzies musi byc jeszcze jeden plik z innym rozszerzeniem .rar lub .ace lub jakies inne, wtedy zacznij rozpakowywac wlasnie od tego pliku - i powinno pojsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 nie ma takiego pliku z rozszerzeniem rar lub ace nawet sprawdzilem na ftp z ktorego sciagalem ten film i nie ma takiego pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 sorry ze pytam ale jak mozna sprawdzic ten naglowek tylko sie nie smiejcie :) z tego co widze w total commander to rozszerzenie kazdego pliku to jest: dardevil dvdripp.001 dardevil dvdripp.002 dardevil dvdripp.003 dardevil dvdripp.004 itd. narka F3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 kurde tak to jest jak dzieciom dać szybkie łącze i trochę czasu , to jest pewnie z jakiego irca tam sa tak spakowane zawsze .. no ale rozpakuj czymś powinien to być rar ja nie mam problemu tam pewnie na koncu jest sfv ?? no jak jest to poszukaj polecenia jest napewno do sprawdzenia czy wszystkie pliki są prawidłowe .. jeżeli ok to unraruj go ... ( na [brzydkie określenie na linuksa]u oczywiscie ) no ja zawsze robie takie rzeczy na tym systemie ma wszystko co do tego trzeba ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...