Pleps123 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. W grze far cry 4 pojawiają się różne anomalie tzn co jakiś czas na chwile wyskakują jakieś czarne trójkąty czy coś w tym stylu. Temperatura karty w stresie nie przekracza 66 stopni więc to raczej nie z powodu przegrzewania. Może miał ktoś podobnie ? Ps. Dodam że karty nie kręciłem, bo wydajność jaką oferuje ta karta mi w zupełności wystarcza Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Pleps123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian696 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jakie karta ma wtedy zegary i napiecie? To msi gaming? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleps123 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) daje fote : http://www22.zippyshare.com/v/s1DPQ201/file.html. Tak msi gaming. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Pleps123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian696 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Kupiłes ją od kogoś czy nowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleps123 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Kupiłem od gostka z allegro. Karta na gwarancji morele.net jak coś. A i zapomniałem dodać że to się dzieje tylko w far cry 4, w żadnej innej grze nie mam anomalii. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Pleps123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian696 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 No to winna jest gra i nie warto przy tym grzebać .Tym bardziej ze msi gaming ma plombe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleps123 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Hmm dziwna sprawa, początkowo jak zacznę rozgrywkę napięcie wynosi 1.225V ale po jakiejś minucie grania jest już stałe 1.200 V i się nie zmienia. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Pleps123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian696 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Normalne tak jest napisany bios na maxwellach w wersji pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleps123 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Aha, no to spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie wiesz czy wgrany w nią jest standardowy VBIOS czy jakiś Custom?Ja mam kosmiczny VBIOS, który powoduje, że na nowych sterownikach nVidii nie bardzo mogę ją podkręcić, bo pojawiają się... zgadnij co? Czarne artefakty! :)Możesz mieć tak samo jak ja, że VBIOS sam podkręca kartę mocniej niż potrzeba i cokolwiek zmienisz już GPU ma dosyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleps123 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Bios jest prosto od producenta, nic nie było w nim grzebane. W dodatku jest najnowszy bo go aktualizowałem programem msi live update. Och ta nvdia i jej niestabilne sterowniki :D Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Pleps123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 W moim GTX też jest od producenta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian696 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Skad ty bierzesz te teorie? Przeciez napisał ze w 1 grze ma jakieś anomalie i tyle .A bios karty mocniej niz potrzeba nie podkreci .Co najwyzej w druga strone działa gpu boost 2.0 xD vram lock ON Przykad skopanej gry batman gdzie na wszystkich efektach nvidia gameworks pamieć działa w niepełnej szybkosci Edytowane 1 Stycznia 2016 przez damian696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tak, Damianku? To wyjaśnij mi skąd mam 1405 MHz na procesorze GPU i to bez podkręcania? Pamięci na szczęście nie podkręca. Skoków ponad 1.2V też nie ma. Nie wiem czemu ten GTX 980 ma skoki ponad tę wartość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian696 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Ale ze co chcesz mnie osmieszyć pisząc damianku? xD Bo masz wysoki asic .To sie nazywa max est .Odsyłam do googli xD wysoki zegar to ja mam JA Edytowane 1 Stycznia 2016 przez damian696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 To świetnie, że masz większego... zegara :)A ile on wynosi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian696 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Najpierw poczytaj sobie o nvidia gpu boost 2.0 a pózniej pytaj o reszte bo obecnie to level 1% xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Gdybyś przekroczył 2GHz na rdzeniu GPU to by Ci azotu nie wystarczyło, żeby to schłodzić :P 2.2GHz to jest absolutny rekord. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian696 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Aby taki filmi nakrecić to trzeba mieć wieksza wiedze niz gpu boost z google xD Nie znajdziesz nigdzie indziej bo tylko 1 osoba wie jak sie to robi :wink2: Edytowane 1 Stycznia 2016 przez damian696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 No nareszcie trafił swój na swego, oczekiwałem tej konfrontacji. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian696 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 GeMtin1 Podpowiem ci jednym że ruchem paluszka sie to robi . Problem w tym ze masz za krótkie xD Sajonara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Podpowiem ci jednym że ruchem paluszka sie to robi . Problem w tym ze masz za krótkie xD Sajonara No i się doczekałeś. Rozwijaj swoje forum i kanał yt. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleps123 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Pleps123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Do usunięcia Mniej więcej jak cały temat. 1) Jest wątek o GTX980 2) To nie jest dział Podstawowe Zagadnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...