klamot Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak w temacie. Była i nie ma. Może ktoś coś wie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja tam nie wiem... u mnie działa i przenosi na adres http://www.winxp.com.pl/index.php3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 no właśnie, u mnie tez przenosi a nie chcę być przenoszony tylko chcę wejść na stronę Imperatora :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Aha. Czyli przeniesienie na tamtą stronę jest złym zachowaniem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 no sam nie wiem pytalem sie samoego imperatora ale on nie odpwiada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turambar Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Z tego co pisalo na winxp.com.pl w newsach Imperator zamknął serwis i teraz współdziała z winxp.com.pl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Imperator rozpaczał prace w tym serwisie o xp. Ze swojego dzieła widocznie zrezygnował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...