gienekpazich Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 WitamTak jak w temacie nie mogę otworzyć żadnego instalator .exe który pobiorę z internetu, jeżeli włączam takowy z płyty wszystko działa Szukając rozwiązania wypróbowałem już to co znalazłem w internecie a mianowicie: -usunięcie konta administratora i utworzenie nowego-zmiany wartości rejestrze w katalogu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\exefile\shell\open\command (brak efektu i przywrócenie do pierwotnej wartości) -użycie w wierszu polecenie komendy sfc /scannow Odrazu mówię że jeżeli chodzi o systemy operacyjne jestem z tego zielony. System Windows vista 64bit SP2 Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Tak jak w temacie nie mogę otworzyć żadnego instalator .exe który pobiorę z internetu Co to znaczy? Jakiś błąd wysypuje? Czy nic się nie dzieje? Pobierasz czym? Jaki masz antywirus? To nie jest rozwiązanie problemu ale... Vista? Może czas na aktualizację do Win10 (za darmo), Vista to chyba najgorszy system M$. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpazich Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Klikam w pobrany instalator i nic brak jakiego kolwiek efektu po prostu nic się niedzieje. Pobieram przez przeglądarle głównie firefox, na chrome próbowałem i takie same efekty. Jeśli zaś chodzi o aktualizacje vista nie dostała takiej możliwości (z tego co mi wiadomo, a interesowałem się tym). Jeśli do visty niezainstaluje się żadnych aktualizacji oprócz sp1 i 2 nie jest źle. Antywirus Norton Security (wykluczam że o niego chodzi mam go już długo a problem dopiero jakieś 2 tygodnie) Wysłane z mojego Hol-U19 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpazich Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Problem rozwiązany, trzeba było otworzyć właściwości i w okienku ogólne obok napisu atrybuty dać odblokuj.Dziękuję za pomoc, i przepraszam za problem, lecz nigdy nawet nie widziałem takiego guzika. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...