Skocz do zawartości
cezar_92

P67 Pro3 P2.00

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Mam pewien dziwny problem z komputerem, nie jestem pewien czego to jest kwestia więc sory jeżeli to złe miejsce. Czyniąc długą historię krótką problem wygląda tak jak na zdjęciach w załącznikach. System się nie ładuje do końca nawet w safe modzie. System był z miesiąc temu reinstalowany. Podobne problemy z obrazem zdarzyły się niedawno ale jakoś do tej pory wracało to do normy.

Karta graficzna to Radeon 6800, podałbym więcej konfiguracji jeżeli powiedzielibyście jak to można sprawdzić z poziomu biosa bo po prostu nie pamiętam a stwierdzenie, że płyta główna to jakiś ASROCK chyba też Was nie urządza...

W każdym razie powiedzcie mi proszę, co to może być i czy da się coś zrobić?

post-222572-0-73253800-1452013600_thumb.jpgpost-222572-0-64665200-1452013601_thumb.jpg

Pozdrawiam
Edytowane przez cezar_92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P67 Pro3 to istotnie konstrukcja Asrocka .

Te paski występują także w biosie / UEFI ?

Ile masz ramu i w jakiej konfiguracji ?

Pożycz od kogoś kartę graficzna i sprawdź jak się będzie zachowywać - może być to dowolna karta byle była na PCI-E .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, generalnie na początku przy włączaniu i potem w biosie są te paski a potem przy próbie włączenia pokazują się różne inne cuda. 

Ramu są 4GB rozłożone na dwie kości ddr3-1333.

Edit:

Jeszcze parę dni temu jak coś podobnego się stało to wyświetlił się komunikat, że sterownik karty graficznej zawiódł ale udało się przywrócić.

Edytowane przez cezar_92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi