jasiek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jakie i ile bloczkow jest potrzebnych do zainstalowania WC w zalilaczu ? Moze jakies linki z informacjami o rzobieniu wc w zasilaczu. TnX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 :arrow: o ile dobrze pamietam, temat byl juz przerabiany... zagladnij tu - http://www.zerofanzone.co.uk/projects.asp?...rmax550w&page=1. znajdziesz tam co nie co o bloku wodnym pod PSU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja zrobiłem chłodzenie wodne do zasilacza. Przy okazji przerobiłem połowe zasilacza :oops: ale jest problem zasialcz nie działa prawidłowo :roll: pokombinuje troche może zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Jakie i ile bloczkow jest potrzebnych do zainstalowania WC w zalilaczu ? Moze jakies linki z informacjami o rzobieniu wc w zasilaczu. TnX TU masz duzo na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...