VENENO Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Witam.jak w temacie.po dodaniu produktu do koszyka i wybraniu formy płatności potwierdzeniu "przejdź dalej" ukazuje się strona logowania po zalogowaniu sie wybija ( tak jakby złe hasło) po kilku próbach przekierowuje na strone główna wylogowując mnie.Próbowalem kilkanaście razy za każdym razem to samo. Proszę o pomoc.Pozdrawiam. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez VENENO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ciasteczka, tryb incognito, inna przeglądarka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENENO Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Na Mozilli i Google chrome dzieje sie to samo. wybija czasami po kliknieciu w moje konto. lub przy ostanim kroku finalizacji tranzakcji. w przegladarkach mam włączoną akceptacje ciasteczek. w trybie incognito tez nie działa. Problem prawie rozwiązany.zamówienie udało sie zrealizować poprzez telefon komórkowy. na pc dalej wybiaj po zalogowaniu sie i kliknieciu w moje konto. Temat do zamknięcia Edytowane 9 Stycznia 2016 przez VENENO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Wyczyść cała pamięć podręczną (tylko podręczną) i sprawdź wtedy. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...