Astorix Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, ostatnio kupiłem monitor LG 24gm77 i zauważyłem, że na czarnym tle występuje nierównomierność podświetlenia, zrozumiałbym to gdyby to było w rogach, ale jest to na środku ekranu. Zobaczcie sami na to, czy to zniknie po jakimś czasie czy to będzie na stałe? Monitor mogę jeszcze oddać do sklepu, mam na to 30dni. Zdjęcie wyolbrzymia efekt, ale widać że na środku jest jaśniej. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Astorix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Nie zniknie... Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Niestety, ale nie zniknie, a wymiana też raczej niewiele zmieni. Na czymś muszą ciąć koszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astorix Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2016 Mam takie pytanie do posiadaczy tego monitora, wy też takie coś macie? Jeśli możecie to pokażcie jakieś zdjęcie tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulser Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 Ja mam ten monitor od dziesięciu dni i mam tak samo na czarnym tle, taka jaśniejsza poświata (chmurka) na środku ekranu. Nie wiem czy tak ma być? A Ty reklamowałeś monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 to jest TNka więc cudu nie będzie, jak chce smolistą czerń to MVA lub monitory pro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxikazz Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Mam ten monitor od kilku dni i potwierdzam, że podświetlenie jest fatalne! Wybrałem LG bo ma pełno pozytywnych opinii w necie i podobno najlepsze kolory wśród monitorów 144hz... Nie wiem czy to jest wada, czy ten typ tak ma. Miałem wcześniej o połowę tańszą iiyamę i była podświetlona równomiernie, cały ekran był czarny! Pytanie do użytkowników innych monitorów 144hz. Czy też mają takie podświetlenie czy tak jest tylko w LG? Ciekaw jestem jak to wygląda w Asusie VG248QE lub Iiyamie GB2488HSU. Nie wiem czy wymieniać tego LG czy nauczyć się z tym żyć... U mnie na biało świeci prawy górny róg i lewy bok, a na niebiesko prawy dół i lekko środek. Jest to wkurzające jak się gra i są ciemne lokacje, albo ogląda się film. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez maxikazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...