Paym0n Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam Poszukuję laptopa na uczelnię za max 1700 zł używany będzie tylko do programowania i czasem internetu najlepiej bez system ( i tak Linux na nim wyląduje )Jedyne wymagania jakie mam to : mocny akumulator 2500 mAh minimum względna wydajność (za tą cenę cudów nie oczekuję) dobra klawiatura ssd byłby super mobilność matryca 13"-14" Mój kandydat Acer ES1-331 - głównie z powodu ceny i sdd Jeszcze w trakcie poszukiwań naszedł mnie szalony pomysł na kupno Chromebooka i postawienia na nim Linux co o tym sądzicie ? Toshiba Chromebook 2 Dell Chromebook 2015 Niestety kupno chroomebooka wiąże się z koniecznością używania pendriva jako dysku ale wyświetlacz jest cudowny IPS full HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paym0n Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dzięki mam jeszcze dwa pytania czy znajdę inne wersje kolorystyczne Acer V3-371 łatwo dostępne i czy np Dell Inspiron lub Lenovo Ideapad 100 oba na i3u są warte uwagi i czy te 2" wpłyną w znacznym stopniu na mobilność ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2016 Dell Vostro 3546 i3-4005U/4GB/500/DVD-RWSeria biznesowa od Dell'a z dobrym wykonaniem, matową matrycą i gwarancją 3-letnią. Serwis typu domowego NBD - naprawa następnego dnia roboczego u Ciebie na miejscu, jako najlepsza forma serwisowania.Do tego dokupić możesz:Patriot 120GB 2,5'' SATA SSD Blast lub pojemniejszy:Crucial 240GB 2,5'' SATA SSD BX200i w uwagach do zamówienia poprosić o montaż. Sklep zamontuje od ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...