AdanosV Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam, Mam powazny problem z kartą wentylatory na karcie przestały mi chodzić. Zastanawiam się nad kupieniem radiatora z działającym chłodzenie, bądź zepsutej karty z działającym chłodzeniem. Wiecie gdzie mogę dostać takie coś ? Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Sew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Musiałbyś kupić taką samą kartę, ew na "zipy" przymocować wentylator 120mm. W sumie nie wiem czy nie bardziej opłaca się wylicytować na allegro taki Accelero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Najprościej i najtaniej to rozebrać stare chłodzenie tzn. zdjąć plastikową osłonę chłodzenia i zdemontować stary wentylator . Potem za pomocą opasek zaciskowych zamocować nowy wentylator - zależnie ile tam jest miejsca to 92 mm lub coś większego . Pytanie jak jest wyprofilowany radiator - u mnie na Asusie z podpisu jest zagłębienie w radiatorze w który wchodził oryginalny wentylator , teraz zamontowany Enermax 92 mm nie chłodzi karty za dobrze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...