Stoki Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Otóż mam ten oto problem Nie reaguje na nic, mogę sobie klikać do woli a on nic, da się coś z tym zrobić? Mogę jeszcze dodać, że przy włączaniu komputera ekran raz miga, i nie włączają się programy które powinny przy włączeniu komputera. Ale od początku, oglądałem filmy na YT, które nagle zaczęły się po prostu zatrzymywać i gdy się zatrzymywały(nie mogłem ich później odpauzować) zmieniało się moje urządzenie do odtwarzania(mam głośniki w monitorze i słuchawki na USB, gdy filmik się pauzował, od razu powiem że we wszystkich playerach jakie testowałem, głos po prostu szedł z głośników a w urządzeniach do odtwarzania nadal były zaznaczone słuchawki jako domyślne). Do tego komputer zaczął zwalniać, więc poirytowałem się i zrestartowałem komputer, a gdy się włączył obraz mrugnął, nie włączyły się programy które przy starcie powinny się włączyć i pasek zadań nie odpowiadał na nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Najpierw podaj co masz za sprzęt. Wróżbita Maciej ma wolne ;) alt-ctrl-del też nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoki Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 CPU: Intel Core i5 4590 3,3GHzGPU: Zotac AMP Geforce Gtx 770 2GBRAM: Crucial Ballistix 8GBPŁYTA GŁÓWNA: ASRock B85 PRO4 LGA1150 ATXOS: Windows 10ctrl+alt+delete działaNie wiem czy to pomoże ale jak klikam prawym przyciskiem na pasek zadań i klikam właściwości to wyskakuje ten komunikat: Gdy włączam filmy w pełnym ekranie(ten jest na YT) pasek zadań nadal jest widoczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Lekki refresh. Ten sam problem miał znajomy. Nie mam pojęcia od czego tak sie dzieje, ale jest to problem z oknem powiadomień. Jeśli tak się stanie wystarczy przeładować proces explorera (w Menedżerze zadań) na początku po uruchomieniu windowsa (skrót klawiszowy Ctrl+Shift+Esc). Problem w tym przypadku sam zniknął po paru uruchomieniach. Jeśli tak się nie stanie to zawsze można podpiąć do programów startujących skrypt wykonujący komendę "taskkill /IM explorer.exe /F". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...