przeciwnik Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Kupiłem sobie aparat cyfrowy i chcialbym się odwas dowiedzieć jaki bedzie najlepszy program do modyfikacji , przechowywania, przegladania itp. zdjec na kompie ? najlepiej jak by był po polsku:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A to co dostałes do aparatu to ci nie wystarcza. Chyba, że nic nie dostałeś to znaczy że nie przepłaciłeś za mocno. Do przeglądania to najlepszy wg mnie to IrfanView. do edycji to GIMP albo Photoshop 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 JA troche z innej beczki 8) Jaki apart kupiles,gdzie i za ile :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ACDSee 5.0 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ACDSee 5.0 ! POPIERAM !!! - IMHO znakomite narzedzie + photoshop 7.0 do obrobki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Do przegladania: IrfanView i AcdSee (ten ostatni przydaje sie rowniez do prostych operacji typu resize, poprawa kolorow, autolvl) Do edycji itp. Paint Shop Pro, ClearSkinFX, Neat Image Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 do edycji GIMP, XnView. do przegladania XnView, IrfanView, SlowView... do mojego aparatu dolaczone tez bylo oprogramowanie do katalogowania zgrywanych fotek, prostej edycji... a do przechowywania HD albo CD ;-) ewentualnie papier fotograficzny ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...