Bushido Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Moi Mili, zwracam się do Was o pomoc ponieważ nie mogę znaleźć tego czego szukam. Aktualnie jestem zmuszony do korzystania z internetu poprzez modem na usb. Jednakże od jakiegoś czasu licznik użycia danych w menadżerze urządzeń NON STOP wskazuje że pobiera dane. Limitu danych jako-tako nie mam, jednakże internet za który płacę ciężki pieniądze, który jest niewiele szybszy od aero to jakieś nieporozumienie... Czy jest jakaś aplikacja pozwalająca na monitorowanie transferu danych z podziałem na poszczególne aplikacje? Szukając znajdowałem tylko proste programy mierzące jedynie ogólne zużycie... Pozdrawiam! Piotrek Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Bushido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Monitor zasobów pokazuje użycie sieci wg procesów, przynajmniej w 7. Dostępny w Menadżer zadań z zakładki Wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kchteam Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Polecam http://www.cucusoft.com/netguard.aspx, tylko uważaj przy instalacji, żeby nie klikać "dalej, dalej", tylko uważnie odhaczać dodatki, które chce dograć program. Do tego cports - sprawdzić, co aktualnie jest otwarte w systemie (tak samo jak poleceniem netstat w cmd, ale w tym programie będziesz miał to "ładniej przedstawione") [Przemek] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...