KamiluPolska Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Kierownica logitech driving force gt mam zainstalowane wszystkie sterowniki i profiler Edytowane 15 Stycznia 2016 przez KamiluPolska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Skalibrowałeś tę kierownicę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiluPolska Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Skalibrowałeś tę kierownicę? tak nawet reinstalowalem i kalibrowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 tak nawet reinstalowalem i kalibrowalem . Jeśli tak będzie w innej grze to czas kupić nową kierownicę ;) Czujki się wytarły i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiluPolska Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 . Jeśli tak będzie w innej grze to czas kupić nową kierownicę ;) Czujki się wytarły i tyle ;) a w jakiej grze mogę to sprawdzić ? a w jakiej grze mogę to sprawdzić ? w kalibracji też tak jest jak w grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Miałem tak kiedyś z dżojstikiem - styki i sprężynki się zużyły i wciąż odczytywał przechył w prawo - nie ważne czy go pochylałem czy nie.Pierwsza z brzegu gierka z samochodami. Nie wiem..."DiRT Rally"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiluPolska Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 a w jakiej grze mogę to sprawdzić ? w kalibracji też tak jest jak w grze w innych grach też tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 1. Kup nową kierownicę.... albo; 2. najpierw ją rozbierz na kawałki wyczyść i złóż z powrotem. Jeśli nadal nie będzie działać patrz punkt 1. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...