Matss Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam, od niedawna mam problem z odtwarzaczem yt na stronach www. Mianowicie nie wyświetlają się na nim przyciski np. play/pausa, powiększenie (wygląda to tak: http://imgur.com/eCTA2fo ), na stronie yt wszystko wyświetla się poprawnie. Przeglądarka firefox, czyszczenie przeglądarki nic nie dało. Ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 1.Czy wszystko jest zaznaczone? https://www.youtube.com/html5?gl=PL&hl=pl2. Sprawdź czy wtyczka flash player jest aktualna, uaktualni lub całkiem ją usuń.3. Uruchom FF z wyłączonymi dodatkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Masz może Windowsa wersję N? Spróbuj zainstalować wtyczkę do przełączania między Flashem a HTML5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie mam zaznaczonych WebM VP8 oraz MSE & WebM VP9. Flash aktualny. Windows 7 home premium OEM. Problem dalej występuje i jest strasznie irytujący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 Od jakieś czasu mam to samo na Firefox. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 U mnie to samo na firefoksie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 U mnie na FF w porządku (v 44.0.2), ale za to upierdliwe jest to, że często nie da się zatrzymać filmu, jak się doładowywuje. Matts - jaką masz wersję FF? Od wersji 38 powinno działać MSE natywnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 Mam włączoną automatyczną aktualizacje, więc musi być najnowsza. Da się jakoś inaczej włączyć MSE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 U mnie również to samo na ff, co prawda nie wnikałem bo i tak intuicyjnie wiem gdzie jaki przycisk jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 Mam włączoną automatyczną aktualizacje, więc musi być najnowsza. Da się jakoś inaczej włączyć MSE? Wpisz w polu adresu 'about:config' i enter. Wyszukaj zwrot 'mediasource'. Wszystkie 4 opcje powinny być ustawione na "true". Przestawiasz opcje klikając je podwójnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Wpisz w polu adresu 'about:config' i enter. Wyszukaj zwrot 'mediasource'. Wszystkie 4 opcje powinny być ustawione na "true". Przestawiasz opcje klikając je podwójnie. Dwie wartości były ustawione na false, zmieniłem lecz MSE dalej nie jest aktywny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...