hotkey Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ludzie, mam problemik. Sąsiadka poprosiła mnie, żebym jej zainstalował modem i chce, żeby było ustawione tak, żeby po wyjściu z IE połączenie się rozłączało. Jak to zrobić?? Przeszukałem wszystkie opcjie(tak mi się zdaje) i nie moge znaleźć rozwiązania :( Sys - WinME. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 mozliwe ze jest to nie mozliwe bo przeciez nie tylko ie korzystac moze w neta wiec lepiej naucz ja jak sie rozlaczyc z netem zainstaluj pomocny i przydatny program bankrut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Albo konektor Onetu czy Tlenu, przy okazji można przejść na inny numer dostępowy. Tam można ustawić automatyczne włączanie IE przy nawiązywaniu połączenia, więc może i w drugą stronę się da. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 napewno się da, bo sam tą opcję odznaczyłem :( (u mnie na chacie jest inaczej i chciałem zrobić tak jak ja mam) dopiero później dowiedziałem się, że sąsiadak chce żeby się samo wyłączało po wyjściu z IE, bo tak było dawniej. swoją drogą jeszcze do niedawna nie doceniałem ISDN, a teraz jak zobaczyłem co to potrafi już na jednym kanale w porównaniu do mojego modemu, to aż miło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Niestety nie mogę nic instalować(znaczy się mogę, ale nie chce), bo to komp sąsiadki, ale THX za pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A jak zainstalujesz jej dobry licznik np. Licznik 3.0 to tylko będzie miała dobrze bo się wszystko policzy i będzie jeszcze kilka naprawde dobrych funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...