Skocz do zawartości
kebabmaker

Komputer za 2,5k

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż chciałbym kupić nowy komputer.Aktualnie mam strasznie słaby nie nadający się do gier.I mam prośbę czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytania i zaproponować jakiś zestaw.

1.Czy dysk twardy wpływa na pracę komputera i jest bardzo ważny czy mogę po prostu wziąć ze starego komputera?

2.Jak wyżej tylko że tym razem chodzi o napęd.

3.Jak sprawdzić jaki ma się zasilacz?

A w nowym komputerze chciałbym procesor i5 6500 i 8gb ramu. Zaproponuje ktoś jakiś zestaw?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz w coś na tym pograć (a przypuszczam że do tego ma służyć) to niestety 2500zł to za mało na zestaw z i5 6500.

2521zł:

http://www.morele.net/inventory/info/2IyPBU/

• Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!)
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW
  • Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe!

1. Tak, ogromy. Starego dysku nie ma co wsadzać. Ewentualnie podaj co to za model to użyje się go jako drugiego dysku i kupi dysk ssd pod system.

2. Jak napęd masz na kablu SATA to można go użyć.

3. Otwórz obudowę i będziesz miał naklejkę na zasilaczu, ale pewnie i tak będzie do kosza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi