Gość Pigmej Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Szukalem i znalazłem :idea: Podaje nazwę farby którą pomalowałem plastiki w mojej budzie: DUFA, AKRYL HoltzFarben. Efekt według mnie jest bardzo dobry. nałożyłem jedną warstwę bez żadnego podkładu i wyszło lux :D :D :D Niestety nie mam cyfrówki i nie będzie fotek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 DUFA, AKRYL HoltzFarben No a gdzie można taką kupić i ile kosztuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ja plastik od swojego chiefteca pomalowałem tez raz i tez bez podkladu i tez jest cool ... farba polecana juz na tweak'u a mianowicie FAUST ... cena okolo 16 zl ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ja malowalem zz podkladem MOTIP i farba MOTIP i to dopiero jest LUX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 DUFA, AKRYL HoltzFarben No a gdzie można taką kupić i ile kosztuje ? To jest farba Dufa, czyli w każdym wiekszym sklepie budowlanym gdzie sprzedają produkty tej marki. jeśli chodzi o cenę to nie wiem bo kupiona byla dobrych pare miesięcy temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A. Bardzo wazne że super efekt jest gdy plastik jest taki lekko chropowaty (faktura tworzywa jest lekko chropowata). Jeśli nie jest to efekt jest gorszy i trzeba dwie warstwy nałożyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A jeszcze lepszy efekt, jak malujesz bez podkladu, i farba rozpuszcza ci plastik... Po prostu miodzio.... Post pisany z nutka sarkazmu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 apoca sie tak brandzlowac? malowalem bude- zarowno metal jak i plastik- wystarczy zwykly spray za 10 zl... wychodzi rowno, nieodpada jest ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 apoca sie tak brandzlowac? malowalem bude- zarowno metal jak i plastik- wystarczy zwykly spray za 10 zl... wychodzi rowno, nieodpada jest ok... Takie sprawy wychodzą po czasie ;) wieadomo że na początku będzie się trzymać. CHociaż złe pomalowanie nawet najlepszą farbą może skończyć się źle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Jedynka - Bezolowiowa , emaila ftalowa ogolnego zastosowania. A takim czyms daloby sie pomalowac plastik ??? Chodzi mi o to czy nie rozpusci plastiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Nikt nie wie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Sprawdzi to sie przekonasz :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Sprawdzi to sie przekonasz :D. Hehe :) - a jesli sie nie uda ??? :? Nie chce teraz kupowac nowej obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 wez jakikolwiek plastik (niekoniecznie z budy) jakis podobny o tego co masz w budzie i sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 wez jakikolwiek plastik (niekoniecznie z budy) jakis podobny o tego co masz w budzie i sprawdzZawsze można sprawdzić na jakimś niewidocznym fragmencie tej samej obudowy. Jak się nie uda to można zeskrobać :idea: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 np od wewnatrz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 np od wewnatrz :)Chociażby 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ok - jak bede mial czas to sprobuje pomalowac jakis plastik - potem zdam relacje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 tak - plexa jest dosc wrazliwa :) - na kawalku mozesz trestowac a z drugiej strony patrzec czy se nadtopilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...