Djadi Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam Myślę nad takim sprzętem do gier poniżej moja konfiguracja co myślicie ? poradźcie, pomóżcie pozdrawiam ewentualnie i5-4690K z płyt ą MSI Z97 GAMING 5 z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F10RJ4N Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dopłać kilka zł i zmień tego Zalmana na coś lepszego... Za 200 zł można mieć porządniejsza budę która tak nie trzeszczy ja osobiście polecam SPC ;) Rodzima (chińska) firma z dobrym stosunkiem cena/jakość/bajery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djadi Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zelman mi się podoba bo ma taką szynę która przytrzyma kartę graficzną a jak reszta bebechow dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 słaby ram słabe chłodzenie procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kog2012 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Nie podkręcisz procesora na tym chłodzeniu, chyba że to tylko przejściowo. Ze swojej strony odradzam też zasilacze SilentiumPc, w moim trafiły się piszczące cewki przebijające głośnością wentylatory karty graficznej pod obciążeniem. Ja wybrałbym XFX TS550 albo Thermaltake Smart SE modular 630, będą nieco droższe ale na pewno lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djadi Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dzięki za odpowiedź. Ja w przyszłości chce drugiego gtxa dołożyć w sli. Jaki zasilacz wtedy zastosować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 życie dowodzi że sli to lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kog2012 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) SLI jest często problematyczne, występują mikro przycięcia. Zdaje się pojedyncza 980Ti daje tą samą wydajność przy tej samej cenie a mniejszym zużyciu prądu i brakiem jakichkolwiek problemów. Jeśli zdecydujesz się jednak na SLI to dla świętego spokoju będziesz potrzebować dobrej klasy zasilacza 750W. // Edit Właściwie to z ciekawości obejrzałem testy i SLI złożone z 970 wygrywa jedynie w benchmarkach, we wszystkich grach 980Ti notuje lepsze wyniki więc jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez kog2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...