RobMaK Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam. Nie wiem czy dobry dział. Mam pytanie czy porty USB 2.0 z kart rozszerzeń np: PCI na chipsecie VIA lub NEC są widziane w UEFi płyty głównej ? Głównie chodzi mi czy klawiatura oraz mysz będą działać w uefi po podpięciu do takiej karty ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeDead Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam. Nie wiem czy dobry dział. Mam pytanie czy porty USB 2.0 z kart rozszerzeń np: PCI na chipsecie VIA lub NEC są widziane w UEFi płyty głównej ? Głównie chodzi mi czy klawiatura oraz mysz będą działać w uefi po podpięciu do takiej karty ? Pozdrawiam. Jeśli producent płyty (lub Ty osobiście :) ) wgrał sterowniki w uefi do tego okładu to tak, jeśli nie to nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jak wyżej. Czyli domyślnie należy brać pod uwagę, że to nie będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...