Skocz do zawartości
lemon

a mialo byc tak pieknie...

Rekomendowane odpowiedzi

No to zalęży bo na ECS K7VZA (chyba) włozyłem źle ram i nie było nic zero bip nieźle się wtedy spociłem.

Jak to zrobiłeś ?? Odwrotnie sie kości nie da włożyć bo ma nacięcia :) Nawet starych simów nie można było na odwrót wstadzić :) Nie umię sobie tego wyobrazić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zalęży bo na ECS K7VZA (chyba) włozyłem źle ram i nie było nic zero bip nieźle się wtedy spociłem.

Jak to zrobiłeś ?? Odwrotnie sie kości nie da włożyć bo ma nacięcia :) Nawet starych simów nie można było na odwrót wstadzić :) Nie umię sobie tego wyobrazić :)
Ja też nie umie a jednak się mi udało ale chyba miało cos z tym wspólnego to że kość strasznie ciężko do slotu wchodziła. NIe wiem czym to było spowodowane. No i dodawać chyba nie musze że na odwrót nie była kość wkładana grzebieniem do góry też nie żeby była jasność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem taki przypadek ze gralem w nba 2003 i komp sie wylaczyl. I nie chcial sie juz wlaczyc. Myslalem ze moze cos z prockiem jest nie tak. Ale mowie sobie ze moze cos z biosem. Zresecilem biosa i fsystko chodzi ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem taki przypadek ze gralem w nba 2003 i komp sie wylaczyl. I nie chcial sie juz wlaczyc. Myslalem ze moze cos z prockiem jest nie tak. Ale mowie sobie ze moze cos z biosem. Zresecilem biosa i fsystko chodzi ok.

tez tak kiedys mialem i okazalo sie ze zasilacz poszedl z dymem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to ze masz gwarancje nalepiona na obudowie...

przy zakupie kompa zapytalem goscia o co chodzi z tym stickerem na obudowie to nie potrafil do konca powiedziec o co chodzi

ale pewnie jest tak ze jak masz sticker i cos ci pada to nie glowisz sie co tylko niesiesz calego kompa do serwisu

a jak zerwiesz plombe to i tak masz gwarancje na poszczegolne komponenty , tylko musisz ustalic co ci padlo zeby nie placic za oddanie dzialajacego komponentu do serwisu... bo czasem sklepy wlasnie sobie za to licza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...