antoniofavretto Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Witam szanownych forumowiczów Od paru tygodni mam problem ze stroną www.miuipolska.pl tzn strona nie wyświetla się w żadnej przeglądarce (Chrome, Firefox i IE) - pozostałe strony działają bezproblemowo. Inne komputery w sieci wyświetlają stronę prawidłowo. Strona działa tylko jeśli uruchomię system Windows 7 64 w trybie awaryjnym. Komputer przeskanowany: adwcleaner_5.028 + Malwarebytes Anti-Malware 2.2.0.1024 oraz programem tdsskiller. W załączniku logi z FRST64 oraz drweb-curiet http://wklej.org/id/1912368/. Proszę o pomoc ponieważ na forum elektroda.pl nie mają pomysłu na mój problem... :( http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=3144289&sid=c3f52d576edfaa33a405325996d32b67 FRST.txt Addition.txt Edytowane 20 Stycznia 2016 przez antoniofavretto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zainstaluj chrome portable http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portablei powiedz jak jest. Druga sprawa, nie masz w firewallu blokady tej strony przez przypadek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Nie wyświetla się czyli jaki błąd? Pinguje Ci 104.31.68.33? EDIT. Pinguje :P przeczytałem ;) W trybie Incognito też? Spróbuj przestawić DNS na serwer Google - 8.8.8.8 albo 8.8.4.4 Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Bonusso3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniofavretto Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Strona miuipolska.pl na przeglądarce chrome portable również się nie wyświetla. Jako antywirusa używam pakiet ESET Smart Security 5 - w ustawieniach nie mam blokady tej strony (dodatkowo dodałem strone miuipolska.pl jako wykluczoną ze skanowania) Przeglądarka dalej nie wyświetla tylko tej strony - patrz załącznik edit: Ping na strunę leci, zmiana adresów DNS na 8.8.8.8 oraz 8.8.4.4 nie pomaga... W trybie incognito strona również się nie wyświetla Edytowane 20 Stycznia 2016 przez antoniofavretto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seth9 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Pozostałe komputery w sieci przy pingowaniu strony odbijają się pod te samo IP? W ustawieniach nie masz ustawionego żadnego proxy ? Próbowałeś może ipconfig /flushdns lub netsh winsock reset catalog i reset pcta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Odinstaluj calkowicie Eset i sprawdz ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniofavretto Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Probowałem ipconfig /flushdns oraz netsh winsock reset catalog - nie pomaga. Nie mam ustawionego żadnego proxy a w innych komputerach w sieci ping na tą strone jest ten sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Coś musi Ci blokować dostęp do tej strony. Wyłącz/odinstaluj ESET jak kolega wyżej proponuje, bo najprawdopodobniej tutaj jest problem. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Bonusso3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniofavretto Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Wyłączenie ESET'a nie pomaga (na razie nie chce go odinstalowywać). Strona dalej się nie wyświetla... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniofavretto Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Dzisiaj próbuje uruchomić stronę miuipolska.pl i pojawia się inny komunikat o problemie z uwierzytelnieniem jakiegoś certyfikatu. Szczegóły w załączniku. Może wystarczy pobrać nowe certyfikaty? Tylko pytanie skąd, jak i gdzie je zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...