Skocz do zawartości
huli

Huawei G7 czy LG G4?

Rekomendowane odpowiedzi

Huawei G7? Jesteś pewien? A nie P7 albo P8?

O ile P8 można jakoś porównywać z LG G4 to pozostałe nie. LG G4 jest od nich o wiele lepszy, o ile chodzi w ogóle o zwykłego G4, a nie jego wersje z dopiskami np. LG G4 C.

Edytowane przez GeMtin1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chodzi o to że jak wrzuciłem w komórkomat to mi pokazało że cenowo G7 będzie podobnie stał jak ten G4 który był używany więc się zastanawiam... Pytanie tylko czy lepiej mieć nowy telefon który jest delikatnie gorszy czy lepszy ale używany czyli że może się coś zwalić w nim na dniach czego nie będę pewien?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to już jak chcesz tak szczerze mówiąc. Ogólnie brałbym lepszy ale to zawsze możesz sobie popatrzeć jeszcze w jakiejś porównywarce i w kwocie jaką posiadasz na zbyciu wybrałbym coś konkretnego co by mi odpowiadało ale nowego... nie przepadam za używanymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pomyliłem się. Każdy z tych telefonów co w temacie mogę mieć w okolicach 1k więc taniej niż nówka sztuka G7 albo używany G4. Też bym wolał ten G4 ale jak już orgiusz pisze też bym się zastanowił nad wyczyszczeniem go najpierw. Piszę bo chciałem się dowiedzieć jak to wygląda bo nie znam się na parametrach... Sprawdzałem to w komórkomacie i coś tam mi pokazuje ale to jest lepsze jak sie człowiek zastanawia nad porównaniem cen telefonów jak zna parametry niż porównaniem telefonów jak zna ceny... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi