huli Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Siema. Mam możliwość kupna używanego G4 albo nowego G7 w podobnej cenie. Jak myślicie który byłby lepszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Huawei G7? Jesteś pewien? A nie P7 albo P8? O ile P8 można jakoś porównywać z LG G4 to pozostałe nie. LG G4 jest od nich o wiele lepszy, o ile chodzi w ogóle o zwykłego G4, a nie jego wersje z dopiskami np. LG G4 C. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huli Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 No chodzi o to że jak wrzuciłem w komórkomat to mi pokazało że cenowo G7 będzie podobnie stał jak ten G4 który był używany więc się zastanawiam... Pytanie tylko czy lepiej mieć nowy telefon który jest delikatnie gorszy czy lepszy ale używany czyli że może się coś zwalić w nim na dniach czego nie będę pewien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragins Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 No to już jak chcesz tak szczerze mówiąc. Ogólnie brałbym lepszy ale to zawsze możesz sobie popatrzeć jeszcze w jakiejś porównywarce i w kwocie jaką posiadasz na zbyciu wybrałbym coś konkretnego co by mi odpowiadało ale nowego... nie przepadam za używanymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Chyba pomyliłeś G7 Plus z G7. A jak masz w podobnej cenie G4 to bierz, albo Note 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Używka G4? Nowa lata circa 1600-1700 PLN. Nie wiem jak autor ale jednak dla mnie używane telefony i coś z czego często używam ( poza autem ) średnio mi odpowiadają. No chyba że słuchawka zaliczy myjkę ultradźwiękową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huli Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nie pomyliłem się. Każdy z tych telefonów co w temacie mogę mieć w okolicach 1k więc taniej niż nówka sztuka G7 albo używany G4. Też bym wolał ten G4 ale jak już orgiusz pisze też bym się zastanowił nad wyczyszczeniem go najpierw. Piszę bo chciałem się dowiedzieć jak to wygląda bo nie znam się na parametrach... Sprawdzałem to w komórkomacie i coś tam mi pokazuje ale to jest lepsze jak sie człowiek zastanawia nad porównaniem cen telefonów jak zna parametry niż porównaniem telefonów jak zna ceny... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) G7 i G4 to zupełnie inna klasa. Bierz G4 i nie zawracaj kupra jak masz w cenie 1k. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huli Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 No to biorę... zobaczymy czy ten od kogo biorę na prawdę tak o niego dbał jak twierdził i mam nadzieję że się nie zawiodę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...