kubek31 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Posiadam taki procesor i5 4590 jest zintegrowany nie posiadam aktualnie karty graficznej czy cos sie stanie jesli na nim bede grac w CS:GO ? Bo mi kolega mowi ze procesor moze nie wytrzymac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jak już co to ma kartę zintegrowaną a nie jest sam zintegrowany , to nie Atom że jest lutowany bezpośrednio do MB . Co do gry - na minimalnych i na serwerach z małą ilością graszy powinno dać się grać ale na coś wyżej to nie licz - przynajmniej dopóki nie kupisz lepszej karty . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek31 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 chodzi mi granie turniejów na najnizszych mam 110fps ale chodzi mi tylko o ta gre i czy nic sie z procesorem nie stanie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...