ViruS001 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam. Mam taki problem, że gdy chce coś wyciszyć czy to przeglądarkę, grę (cokolwiek) w mikserze to automatycznie mi zwiększa dźwięk do 100% po kilku sekundach. Jak sobie poradzić z tym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Masz może na klawiaturze panel dotykowy od multimediów? Takie rzeczy lubią łapać ładunki elektryczne z otoczenia i wariować, np. uznając, że ciągle jest dotknięte pole od zwiększania głośności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Nie posiadam takich bajerów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Masz integrę realteka? Gdzieś w sterownikach masz opcję wyrównywania głośności lub coś w tym stylu. Ew. Panel sterowania -> Dźwięki -> Głośniki -> Właściwości -> Poziomy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Masz integrę realteka? Gdzieś w sterownikach masz opcję wyrównywania głośności lub coś w tym stylu. Ew. Panel sterowania -> Dźwięki -> Głośniki -> Właściwości -> Poziomy Super :) Dokładnie tę opcję miałem zaznaczoną :) Dziękuje bardzo za poradę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...