DomanR Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Witam. Czy pamięci DDR RAM mogą pracować jako zwykłe RAM'y, tak jak np. pamięci 133MHZ na 66MHz (same przełączają się do odpowiedniej częstotliwości)? Pytam bo chciałem sobie dokupić RAM'u, a że teraz są w tej samej cenie to niewarto byłoby kupować zwykłe kostki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Niestety ale czegos takiego nie da sie zrobic. DDR'y maja zupelnie inne piny do polaczenia, nawet nie wejda w gniazdo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 dokladnie, inne gniazdo, a co do cen, to ddry sa tansze 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho_delic Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 dokladnie, inne gniazdo, a co do cen, to ddry sa tansze 8O zalezy gdzie (wysylkowo to tak) bo u mnie w stg to goscie w sklepach korzystaja z neiwiedzy klientow i np 256 ddr pc2100 no name kosztuja 280zl 8O (nic tylko gosci zasiekac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 dokladnie, inne gniazdo, a co do cen, to ddry sa tansze 8O zalezy gdzie (wysylkowo to tak) bo u mnie w stg to goscie w sklepach korzystaja z neiwiedzy klientow i np 256 ddr pc2100 no name kosztuja 280zl 8O (nic tylko gosci zasiekac) U mnie w sklepie 165 pln :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Witam. Czy pamięci DDR RAM mogą pracować jako zwykłe RAM'y, tak jak np. pamięci 133MHZ na 66MHz (same przełączają się do odpowiedniej częstotliwości)? Pytam bo chciałem sobie dokupić RAM'u, a że teraz są w tej samej cenie to niewarto byłoby kupować zwykłe kostki. Nie ma takiej mozliwosci. Sa to dwa rozne typy pamieci i zlacz. A pozatym zaden chipset na pamieci SDR nie obsluguje pamieci DDR, w druga strone czasem jest tak, ze plyta posiada dwa zlacza pod DDR-y oraz dwa pod SDR-y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...