Rosomak94 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Hej, wczoraj pojawił mi się dziwny problem z klawiaturą na moim laptopie, niektóre klawisze mi się "sparowały". I tak przyciskajac caps lock/e, h/6, g/5, 0/-, na num padzie +/3 pojawiają mi się oba znaki na raz. Próbowałem to naprawić zmieniając rodzaj klawiatury, ale nie pomogło. Czytając w sieci o podobnych problemach sugerowali przeczyścić klawiaturę - zrobione. Myślałem, że to może jakiś wirus czy inne rybactwo, ale skan Esetem ani Malwarebytes nic nie wykazały. Laptop jakiego używam to Asus G750JM, system to Win 8.1. Sam problem wystąpił dosyć nieoczekiwanie - w trakcie pisania dokumentu w Wordzie, wcześniej normalnie pisałem i wszystko działało bez zarzutu. Ktoś jest mi w stanie pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Patrz: link z ostatniego postu na forum rog: https://rog.asus.com/forum/showthread.php?56901-I-need-help-Asus-!!-G750JM-Keyboard-Issue-with-Fn-Key 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosomak94 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dzięki wielkie, działa. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosomak94 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Albo i nie. Znowu to samo, w międzyczasie nic nie ściągałem i nie instalowałem. System do reinstalacji/ przywrócenia, czy jeszcze jest nadzieja ? Edit, może komuś to info się przyda:Napisałem do serwisu i napisali, że mam im go przysłać, bo to wina sprzętu nie softu. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Rosomak94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...