Pleps123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Chciałem wgrać zmodyfikowany pod oc bios do karty jednak w nvflash wyskoczył mi taki błąd : Command id:1000000E Command: NV_UCODE_CMD_COMMAND_VV failed Command Status:NV_UCODE_CMD_STS_NEW Error: NV_UCODE_ERR_CODE_CMD_VBIOS_VERIFY_BIOS_SIG_FAIL ERROR: ERROR:BIOS Cert 2.0 Verification Error, Update aborted Użyłem tych komend do wgrania : chdir C:/nvflash nvflash A.rom --overridesub -6 Wie ktoś jak ten problem rozwiązać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmx0 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 A pobrałeś zmodyfikowany nvflash dla gtx 980? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleps123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Nie wiem co chcesz przez to powiedzieć, pobrałem stąd : https://www.techpowerup.com/downloads/2612/nvflash-5-236-for-windows/ Edit : temat do zamknięcia, faktycznie trzeba pobrać specjalny zmodyfikowany program nvflash dla tych kart :) Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Pleps123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...