MeHow Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak w temacie. Jakim g...nem to zrobic? Mile widziane linki, bo ja juz wymiekam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 o ile mi wiadomo to nie ma czeogs takiego. poszukaj na allegro - sa tam irdy za 30 zl. ja taka kupilem i teraz moge fsystko wysylac do komorki i spowrotem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Zdaje sie ze caly soft do tego jest na www.sonyericsson.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ciekawsza stronka to http://www.clubsonyericsson.com, ale tak jak mowilem, przez kabelek wiele nie zwojujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 pshem, na pewno przez kabelek da sie zrzucac te zdjecia, bo kolega to robil - program chyba image editor albo cos takiego, ale przy moim aktualnym stanie lacza, to sobie moge szukac latami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...