mathis Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Sciagnalem Omega Catalyst 3.5 pod 9x ale maja blad - tzn brak plikow. Podczas instalacji wysiwetla ze brakuje plikow - jakby ktos byl tak uprzejmy i podeslal mi te pliki to bylbym bardzo wdzieczny - posiadam modem wiec sami rozumiecie... 9X_INFAti2vxag.vxd 9X_INF100Hzc9_rad_omega.inf 9X_INF75Hzc9_rad_omega.inf 9X_INF85Hzc9_rad_omega.inf Languagechoice.exe LanguageLanguage9x.bat adres mail: mathis@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathis Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 czy naprawde nikt nie moze mnie poratowac tymi plikami??? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Nieznam sie na kartach ati ale jesli brakuje ci plikow to sciagnij cala paczke jeszcze raz i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wiem ze troche pozno ale ... ;] ja tez mialem taki komunikat ze nie moze czegos znalez pare razy ale zawsze dalem jakas sciezke i znajdywalo, czasami wytarczylo ok wcisnac i wsio sie zainstalowalo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kal-el Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 z tego co wiem to takie bledy juz mozesz miec do konca tegosystemu, beda sie powtarzac przy kazdej instalcji sterow. jedyna rada ==> format c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...