ChristeQ Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Dzsiaj, brat podłączył telefon do komputera, po przejrzeniu zawartości, kiedy cofnał nazwy PHONE i CARD zmieniły się na chińskie znaki, dysk był pełny 0/270TB. Po czym komputer zawołął o ponowne uruchomienie, było to dosyć podejrzane, odłączyłem telefon, przeskanowałem kompa MBAM i AVG nic nie znalazł. Uruchomiłem ponownie i nadal nic. Tak dla pewności... daje LOGi: Przeskanowany wg. KLIK LOG:http://wklej.org/id/1918082/ Edytowane 24 Stycznia 2016 przez ChristeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 OTL jest przestarzaly i od dawna nierozwijany. W kazdym razie nic ciekawego w nim nie widac, a sam problem nie ma zwiazku z infekcja. Predzej z uszkodzeniem systemu plikow, jezeli mam zgadywac. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChristeQ Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 OTL jest przestarzaly i od dawna nierozwijany. W kazdym razie nic ciekawego w nim nie widac, a sam problem nie ma zwiazku z infekcja. Predzej z uszkodzeniem systemu plikow, jezeli mam zgadywac. To zbieg okoliczności, że komputer chciał się uruchomić ponownie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 System zapewne instalowal jakies sterowniki do tego dysku i po instalacji poprosil o ponowne uruchomienie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChristeQ Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 System zapewne instalowal jakies sterowniki do tego dysku i po instalacji poprosil o ponowne uruchomienie. Skoro logi są czyste i mogło być tak jak piszesz to temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...