Krzysiek7 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam, Poszukuję laptopa dla mojej siostry i czasem dla jej chłopaka. Powinien być on wytrzymały, posiadający system operacyjny ( 7 albo 8.1), z dobrą baterią, matową matrycę, posiadać duży dysk ok.1 T, Ram 4-8 Gb, kartę graficzną najlepiej 2 Gb no i jakiś wydajny procesor by to wszystko udźwignął. Laptop będzie używany głownie do oglądanie filmów, serfowania po internecie i pisania pracy magisterskiej. Chłopak czasem będzie używał go do gier. Proszę o waszą pomoc i propozycje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek7 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 Dziękuje za odpowiedz :) Jedynie dwa laptopy wpisują się w przedział cenowy, który ustaliłem. Miałby ktoś może jeszcze inne propozycje żebym miał większy wybór? Pozdrawiam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Zależy, w co chopak będzie grał. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez wmk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek7 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 Możesz mi porównać te laptopy, które zaproponowałeś? Lenovo odpada bo nie jestem do nich przekonany. Pozostałe posiadają i5 i gt940m a róznica w cenie 300 zł. Czym to jest spowodowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 W co autor ma zamiar grać? Zależy Ci na wydajności czy na wykonaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...