dotass Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Tak jak w temacie za ile można takie cacko kupić?? Czy ta obudowa jest głośniejsza od tradycyjnych metalowych? czy raczej cicha??Myślałem zeby sobie ją neonami ozdobić, poniżej załączam zdjęcie od sprzedawcy hehe Nie wiem tylko czy aż 300 złoty może takie coś kosztować.. to dobra cena? Edytowane 26 Stycznia 2016 przez dotass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niszczy Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 wygląd ma ciekawy,nie powiem :D,a czy warta trzy paczki?nie wiem. a czy cicha...zależy jakie bebechy tam zapakujesz(cisza bywa kosztowna ) tylko coś jakoś mi marnie z wentylacją w tej budzie wygląda. i nieźle będziesz musiał z okablowaniem kombinować żeby to wygląd miało. dobrać wszystko pod kolor...tanio/łatwo nie będzie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na początku to sprawdź, jak twój komp wygląda w środku. Tak czy tak Jeśli bramka nr 2, to od razu daruj sobie okna czy tego rodzaju obudowy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...