Shon1992 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) witam mam problem podczas ustawienia rozdzielczosci na full hd pojawia mi sie w grach,filmach itd. dziwny pasek dodam zdjecie ze znalezionego tematu w internecie ale problem wyglada identycznie niestety nie znalazlem rozwiazania moze ktos z tego forum mi pomoze dodam ze zmiana kabli i wylaczenie v-sync nic nie dalo najnowsze sterowniki tez nie pomoagaja ;/ Specyfikacja komputera: i5 3450 gtx 660ti 8gb ram zalilacz cx500 crosair plyta glowna asus p8z68v-lx tv samsung UE40H6400 full hd 3d led @Edit: jednak dzieje sie w kazdej rozdzielczosci Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Shon1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Odpal kompa na integrze z procka i zobacz czy będzie to samo . Tylko w Windows to jest czy w biosie/UEFI też jest takie coś .? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shon1992 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) odpalilem na integrze i to samo sie dzieje.... w biosie tego nie zauwazylem bo dzieje sie to przy szybkich scenach nie wiem jak to dokladnie napisaczmienilem kabel z hdmi/hdmi na dvi/hdmi i nic nie dalo dodam ze tv ma 3 miesiace wiec raczej nie jego wina Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Shon1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Podepnij TV pod inne źródło sygnału lub odpal jakiś film lub serial z pendriva na nim . Na razie wygląda że po stronie kompa nic jest . 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shon1992 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) odpalilem film w full hd na yt i wszystko jest idealnie nawet plynnosc teledysku jest znacznie wieksza wyglada na to ze jednak komp lub kabel.... kurcze nie wiem co juz robic Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Shon1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Rozdzielczość masz FHD na kompie? Częstotliwością odświeżania spróbuj się pobawić. Nie masz w tv włączonych jakichś "polepszaczy obrazu"? Próbowałeś przywrócić ustawienia fabryczne w tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shon1992 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 mam fhd czestotliwoscia sie bawilem w sterownikach nvidia polepszaczy raczej nie mam bo nic takiego nie znalazlem probowalem i nie pomoglo :( wyczytalem w necie ze to mze byc przez listwe ta od produ ale nie mam innej pisali cos zeby sprobowac na takiej bez tego bolca lub ze to grafika cos z vramem co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...