Felsu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 A więc po ostatnim update od Nvidi windows zaczął proponować mi wysunięcie gtx 970 ... wie ktoś może jak to wyłączyć ? :grin: Dzięki ! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niszczy Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) to chyba wiąże się z tym że te stery mają niby wspierać thunderbolta,więc taki komunikat nie jest dziwny gdy np:będziesz miał wpiętą zewnętrzną grafę do lapka. a jak ten komunikat wywalić to nie mam pojęcia może spróbuj je jeszcze raz przeinstalować? Edytowane 28 Stycznia 2016 przez niszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felsu Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) to chyba wiąże się z tym że te stery mają niby wspierać thunderbolta,więc taki komunikat nie jest dziwny gdy np:będziesz miał wpiętą zewnętrzną grafę do lapka. a jak ten komunikat wywalić to nie mam pojęcia może spróbuj je jeszcze raz przeinstalować? Przeinstalowanie nic nie dało, a wysunięcie = nic bo po sekundzie karta z powrotem się włącza :D Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Felsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekko Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Usuwanie osprzetu ma przypisane konkretny proces i usługe systemową, proponuje jej poszukać i wyłączyć Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Na 361.82 nie będziesz miał tego bezsensownego efektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...