kornel12 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam zwracam się do was o poradę jaką listwę zasilającą kupić w cenie do 150zł Moje wymagania co do listy Polisa na sprzęt dodawana do listy zasilającej Bardzo dobrej jakości materiałyBardzo dobrej jakości wykonanie Bardzo dobrej jakości zabezpieczenia !Pewna i sprawdzona firma Ja WYBRAŁEM - Listwa ORVALDI ORV-8 Home Theaterze względu na jej osiągi w porównaniu do ceny i mam do was 4 pytania o tą listwę 1-czy warto zaufać tej Firmie?2-oraz czy ta firma produkuje listwy bardzo dobrej Jakości i czy daje dobre zabezpieczenia do tych listw ?3-oraz czy na tym forum może ktoś podać jakąś opinię listwach zasilających tej firmy? 4- oraz czy polecacie jakąś listwę zasilającą firmy Monster do 150zł lub innej firmy ale z lepszymi osiągami niż Orvaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Po co ci taka listwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...